Περιμένει βελτιωμένη προσφορά για Τετέ

Δημήτρης Τομαράς
Περιμένει βελτιωμένη προσφορά για Τετέ

bet365

Η Λεχ Πόζναν αποπειράθηκε από τώρα να κλείσει τον Τετέ όμως ο Πλατανιάς περιμένει μία πιο καλή πρόταση από εκείνη που έκαναν οι Πολωνοί.

Οι επαφές της Λεχ Πόζναν με τους ανθρώπους του Πλατανιά είναι διαρκείς το τελευταίο διάστημα. Ορισμένες εξ αυτών έγιναν και επί χανιώτικου εδάφους. Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση έγινε μία πρώτη κρούση στον χανιώτικο σύλλογο για τον παίκτη, που όμως δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ωστόσο οι Πολωνοί θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη προσφορά. Αυτήν περιμένει ο Πλατανιάς για να κάνει και το deal. Ο Τετέ πάντως είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία. Η εκτίμηση είναι πως η Λεχ Πόζναν θα φτάσει στα οικονομικά επίπεδα που θέλει ο Πλατανιάς και θα κλείσει τελικώς τον διεθνή μέσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα