ΠΑΟΚ: Κάκωση ο Νομπόα

ΠΑΟΚ: Κάκωση ο Νομπόα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Κάκωση ο Νομπόα

bet365

Πρόγραμμα αποφόρτισης και ασκήσεις φυσικής κατάστασης είχε το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας στον ΠΑΟΚ. Στο γυμναστήριο ο Γκολάσα, κάκωση ο Νομπόα.

Μια μέρα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί έτοιμος με την έναρξη των Play Offs προκειμένου να κατακτήσει την πρώτη θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League συνεχίζεται. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση της Τούμπας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ο Εγιάλ Γκολάσα έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία και ποδήλατο επειδή αισθάνθηκε βάρος δεξιάς γαστροκνημίας, ενώ ο Κρίστιαν Νομπόα είχε… σουβενίρ μια κάκωση αριστερής πηχεοκαρπικής από πάτημα αντιπάλου. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα με παιχνίδια σε μικρό χώρο και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. Την Τρίτη (28.04) οι παίκτες του Δικεφάλου έχουν ρεπό και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (29.04), στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα