Ίδιες πιθανότητες για τίτλο και... υποβιβασμό στην Αλγερία!

Κώστας Ζάλιαρης
Ίδιες πιθανότητες για τίτλο και... υποβιβασμό στην Αλγερία!

bet365

Τρομερά πράγματα στο πρωτάθλημα της Αλγερίας και στον τρόπο με τον οποίο έχει εξελιχθεί η σεζόν, με τη διαφορά πρωτοπόρου και τελευταίου στους 11 βαθμούς, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε!

Αυτή τη στιγμή, η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Αλγερίας, ES Setif απέχει 11 βαθμούς από την Hussein Dey που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Απομένουν τέσσερα παιχνίδια για την ολοκλήρωση της σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι καταλάβατε σωστά...

Ακόμα και η ουραγός, έχει μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο!

Οι δύο πρώτες ομάδες εξασφαλίζουν συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής και η τρίτη ομάδα της βαθμολογίας πάει στο Confederations Cup της αφρικανικής Ηπείρου, μια διοργάνωση με λίγο μικρότερη αίγλη, όπως ακριβώς είναι και το Γιουρόπα Λιγκ.

Στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος υποβιβάζονται τρεις σύλλογοι, όμως, αυτοί που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη μέχρι και αυτή τη στιγμή, μπορούν μ' ένα καλό σερί δικό τους και αρνητικά αποτελέσματα των ομάδων που βρίσκονται από πάνω, να φτάσουν στην κορυφή!

Όλα αυτά, βέβαια, στη θεωρία και από μαθηματικής άποψης, αφού σίγουρα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κατά πόσο είναι πιθανό να φτάσουν οι χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδας από τον πάτο στο ρετιρέ.

Η τελευταία αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου.

 

Τελευταία Νέα