Στο χέρι του ΠΑΣ το 5ο εισιτήριο

Θοδωρής Βασίλης
Στο χέρι του ΠΑΣ το 5ο εισιτήριο

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ουσιαστικά κλείδωσε την είσοδο στην πεντάδα με τον ΠΑΣ να έχει το πάνω χέρι απέναντι στον Ατρόμητο. Το gazzetta.gr αναλύει.

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Πανθρακικού με 2-1 κι έκανε το σημαντικότερο βήμα για την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα. Το πλεονέκτημα για την πεντάδα κράτησε και ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος έφυγε αήττητος από την έδρα του ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό με την ήττα του Ατρομήτου στην Λιβαδειά αύξησε την διαφορά από την ομάδα του Περιστερίου στους δύο βαθμούς. Οι Ηπειρώτες κρατάνε την τύχη στα χέρια τους-με την βασική προυπόθεση ότι η ομάδα θα δικαιωθεί στην έφεση για την αδειοδότηση. Το gazzetta.gr αναλύει.

Αστέρας Τρίπολης (55 βαθμοί)

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την είσοδο στην πρώτη πεντάδα και μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού κρατάει την τύχη στα χέρια του. Οι Αρκάδες έκαναν το αποφασιστικό βήμα με τη νίκη επί της ομάδας της Κομοτηνής και σε συνδυασμό με τις απώλειες βαθμών των ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητου έχει διαφορά πέντε βαθμών από την έκτη θέση. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ξάνθη η οποία είναι αδιάφορη ενώ κλείνει την κανονική περίοδο με την Κέρκυρα στην Τρίπολη με τους Φαίακες λογικά να είναι σωσμένοι. Παρόλα αυτά στον Αστέρα χρειάζεται μία νίκη στα δύο ματς που απομένουν για να μπουν πλέι οφ και λογικά θα τα καταφέρει.

Το πρόγραμμα

Ξάνθη-Αστέρας
Αστέρας-Κέρκυρα

ΠΑΣ Γιάννινα (52 βαθμοί)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Οι Ηπειρώτες έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από την Τούμπα και θα μπορούσαν να είχαν αποδράσει ακόμα και με το τρίποντο αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη εντυπωσιάζει παρά το δύσκολο πρόγραμμα και αυτή την στιγμή κρατάει την πολυπόθητη πέμπτη θέση έχοντας διαφορά δύο βαθμών από τον 6ο Ατρόμητο. Τώρα ακολουθεί στα Γιάννενα το ματς με τον Εργοτέλη το οποίο λογικά ο ΠΑΣ θα το πάρει και την τελευταία αγωνιστική θα έρθει στην Αθήνα και στην Λεωφόρο για έναν βαθμό ώστε να κλειδώσει την παρουσία του στην πεντάδα. Βέβαια, όλα αυτά με την προυπόθεση ότι η ομάδα θα δικαιωθεί στην έφεση για την αδειοδότηση και στον «Άγιαξ» δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους ότι θα την πάρουν.

Το πρόγραμμα

ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Ατρόμητος (50 βαθμοί)

Ο Ατρόμητος γνώρισε την ήττα στην Λιβαδειά κι έκανε ένα βήμα πίσω ως προς την είσοδο στα πλέι οφ. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είναι δύο βαθμούς πίσω από τον ΠΑΣ και πλέον εκτός από το απόλυτο μέχρι το τέλος χρειάζεται και γκέλες των Ηπειρωτών. Οι Περιστεριώτες υποδέχονται τον Πανιώνιο την επόμενη αγωνιστική με τους «κυανέρυθρους» να μην έχουν σωθεί ακόμα και χρειάζονται ένα βαθμό ενώ στη συνέχεια κλείνουν με την Καλλονή στην Μυτιλήνη. Ακόμα και αν κάνει το 2 στα 2 ο Ατρόμητος δεν θα είναι αρκετό αν ο ΠΑΣ πάρει τέσσερις βαθμούς αφού στην ισοβαθμία η ομάδα των Ιωαννίνων υπερτερεί του Ατρομήτου. Στο Περιστέρι θέλουν μια ήττα του ΠΑΣ ώστε σε συνδυασμό με τους έξι δικούς τους βαθμούς να κλέψουν την 5η θέση. Εκτός και αν ο ΠΑΣ δεν καταφέρει να κερδίσει την έφεση της αδειοδότησης οπότε δεν θα μπει στα πλέι οφ.

Το πρόγραμμα

Ατρόμητος-Πανιώνιος
Καλλονή-Ατρόμητος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα