Σοκ για Κομπότη με αποκλεισμό! (gTV)

Gazzetta team
Σοκ για Κομπότη με αποκλεισμό! (gTV)

bet365

Στον ανακριτή παρουσιάστηκε το πρωϊ ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης και του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Το gazzetta.gr ήταν στην Ευελπίδων και σας ενημερώνει.

Ο Κομπότης είχε παρουσιαστεί στις 3 Απρλίου, δηλώνοντας ότι κλήθηκε για μία δήλωση του προέδρου του Παναιτωλικού κ. Κωστούλα. «Δεν κατηγορούμαι για την εγκληματική οργάνωση, αλλά για μία δήλωση που είχε κάνει ο Κωστούλας μετά από αγώνα των δύο μας ομάδων. Ζήτησα και πήρα προθεσμία» είχε πει τότε και σήμερα ήρθε η ώρα να απολογηθεί.

Πάντως ήταν ιδιαίτερα άνετος και μίλησε με τους δημοσιογράφους πριν μπει στο γραφείο του κ. Ανδρεάδη. Αφού κάθισε μέσα περισσότερες από 4 ώρες, αποχωρώντας είπε: «Εδωσα εξηγήσεις για αυτά που κατηγορούμαι.Πιστεύω ότι είναι ειλικρινείς και βάσιμες...». Aίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι του επιβλήθηκε η απαγόρευση της ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο μέχρι να γίνει η δίκη, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να έχει αξίωμα στον Λεβαδειακό.

Προθεσμία για τα μέλη της ΕΠΟ

Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην Ευελπίδων, το μέλος της ΕΠΟ και στενός συνεργάτης του Γιώργου Γκιρτζίκη, Αριστείδης Σταθόπουλος, ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία για τις 3 Ιουνίου!

Ακολούθησε ο πρώην νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κουρίδης που παρουσιάστηκε στον ανακριτή για να ζητήσει προθεσμία να απολογηθεί και να την πάρει για τις 2 Ιουνίου!

Βάσει του πορίσματος του Εισαγγελέα, Αρ. Κορέα,αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση κατηγορίες όπως συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και κατά περίπτωση απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

 

Τελευταία Νέα