Γιαννούλης: «Να είμαστε πιο σοβαροί»

Δημήτρης Τομαράς
Γιαννούλης: «Να είμαστε πιο σοβαροί»

bet365

Ο Κώστας Γιαννούλης επισήμανε στις δηλώσεις του μετά το Πανιώνιος - Ολυμπιακός πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να είναι πιο σοβαροί στην συνέχεια.

Ο Γιαννούλης είπε στη NOVA για:

Τον αγώνα: «Δεν μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ νωθροί, χαλαροί και το πληρώσαμε σε δυο φάσεις. Μετά ανεβάσαμε στροφές και δείξαμε πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Αξίζαμε κάτι παραπάνω, σίγουρα, με τόσες ευκαιρίες που κάναμε, αλλά πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί , να δουλέψουμε πιο σκληρά, γιατί το πρωτάθλημα δεν τελείωσε και μας περιμένει ένας τελικός ο οποίος δεν θα είναι καθόλου εύκολος».

Τα ματς πρωταθλήματος που απομένουν και το εάν δίνουν τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό και το Κύπελλο: «Σίγουρα. Έχουμε πολύ καιρό μέχρι τον τελικό και πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, για να είμαστε 100% έτοιμοι. Μπορεί να έχουμε πάρει το πρωτάθλημα, από εκεί και πέρα όμως πρέπει να δείχνουμε καλό πρόσωπο σε όλους τους αγώνες».

Τις ευκαιρίες των πρωταθλητών: «Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και είχαμε και δοκάρι. Πιστεύω ότι δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι, αλλά ήμασταν συγχρόνως και λίγο άτυχοι και δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα