Μάντζιος: «Μπήκαμε αποφασιστικά»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Μπήκαμε αποφασιστικά»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως ο Λεβαδειακός μπήκε αποφασιστικά στο ματς για να φτάσει γρήγορα στα δύο γκολ σε βάρος του Ατρομήτου.

Δύο γκολ μέσα σε 15 λεπτά πέτυχε ο Λεβαδειακός κόντρα στον Ατρόμητο, τα οποία έδωσαν τη νίκη στους Βοιωτούς. Αυτό διότι οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στο ματς, όπως δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του συλλόγου της Λιβαδειάς στάθηκε στο άγχος που υπήρχε στο δεύτερο ημίχρονο και στα προβλήματα της ομάδας του.

«Κάναμε μια σημαντική νίκη έναντι ενός πολύ καλού αντιπάλου. Ήμασταν συνειδητοποιημένοι όλοι στην ομάδα πόσο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι ήταν το σημερινό και θεωρώ οτι μπήκαμε πολύ αποφασιστικά. Κάναμε τα δυο γκολ και κλείσαμε πολύ καλά το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο σίγουρα υπήρχε και το άγχος και προσπαθήσαμε να κάνουμε και διαχείριση του αποτελέσματος γιατί είχαμε και πολλά προβλήματα με αρκετά παιδιά που είχαν χάσει προπονήσεις, οπότε υπήρχαν και εσωτερικά θέματα που έπρεπε να τα λύσουμε.

Πάντως σε όλο το παιχνίδι αν εξαιρέσουμε μια φάση του Ναπολεόνι δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Από εκεί και πέρα, εμείς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε πολλές φάσεις να κάνουμε κι άλλα γκολ. Παίξαμε στη κόντρα όπως είχαμε σχεδιάσει και μας βγήκε σαν παιχνίδι», είπε ο Μάντζιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα