Με Τζίλας, χωρίς Κοζορώνη ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Με Τζίλας, χωρίς Κοζορώνη ο Εργοτέλης

bet365

Με τον Τζίλας να είναι στην αποστολή και τον Κοζορώνη να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και να μένει εκτός αποστολής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το ματς με την Κέρκυρα.

Με μία προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρήτιου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα (27/4 19:30). Σε αυτή ο Γιάννης Ταουσιάνης είχε ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο νέο. Συγκεκριμένα, είδε τον Τζίλας να συμμετέχει κανονικά στα παιχνίδια τακτικής και στις στημένες φάσεις και τον Κοζορώνη να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Έτσι, συμπεριέλαβε τον πρώτο στην αποστολή για το ματς με τους Φαίακες και άφησε εκτός τον δεύτερο. Από εκεί και πέρα, στην αποστολή των Κρητικών βρίσκεται και ο Ουλά, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στις προπονήσεις.

Επίσης, εκτός είναι και ο Μπουρσέλης, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καβουσάκης, Σαράνοφ, Λυκογιάννης, Ρέντζας, Τζανακάκης, Πίτσος, Γκορκς, Λουβιόν, Λεονάρντο, Χαντί, Μπόε Καν, Γκέντσογλου, Καζναφέρης, Καλέ, Μπρούνο, Ουλά, Ολαϊτάν, Γιουσούφ, Τζίλας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα