Παναχαϊκή - Λάρισα 2-3

Gazzetta team
Παναχαϊκή - Λάρισα 2-3

bet365

Η Λάρισα πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Παναχαϊκής με 3-2 σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές!

Με το δεξί μπήκε στα πλέι οφ η Λάρισα, που κατάφερε να επικρατήσει σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι 3-2 της Παναχαϊκής, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο δύο φορές! Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 ποδοσφαιριστές από το 42'.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο 42', ο Αποστολίδης ανέτρεψε τον Στεργίδη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα και την απευθείας κόκκινη κάρτα στον γκολκίπερ της Λάρισας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κυβελίδης, ο οποίος δεν αστόχησε και έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με το... καλημέρα στην επανάληψη η Λάρισα κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 50', ο Νεμπεγλέρας πέρασε στον Σερζίνιο, αυτός τροφοδότησε με κεφαλιά τον Μπόγιοβιτς ο οποίος με σουτ έφερε το ματς στα ίσα. Το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε μόλις για 9 λεπτά όμως, καθώς η Παναχαϊκή κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα.

Με σουτάρα του Κοντοχρήστου από τα 30 μέτρα, οι Πατρινοί κάνανε το 2-1 στο 59' και πήραν το προβάδισμα και πάλι στο σκορ, αλλά και αυτοί μόνο για τέσσερα λεπτά! Η Λάρισα είχε την απάντηση και την έδωσε στο 63'.

Ο Καρανίκας, σέντραρε και βρήκε τον Νεμπεγλέρα ο οποίος με σουτ έκανε το 2-2 και έβαλε και πάλι φωτιά στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα η Λάρισα έψαξε το 3-2 και μπορεί να άργησε να το βρει, αλλά τα κατάφερε στο 87' και πάγωσε την Πάτρα!

Σέντρα από τον Πινδώνη, σουτ του Γιάντση και 3-2 για τη Λάρισα! Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού οι γηπεδούχοι δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να κάνουν και πολλά και έτσι γνώρισαν μια ήττα σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκαν δυο φορές και έπαιζαν με ποδοσφαιριστή παραπάνω από το 42'.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα (68' Μασούρας), Άλμπι, Κάργας, Κοντοχρήστος, Γκαντιάγκα, Αναστασόπουλος, Πατινιώτης (35' Χοτζάλι), Στεργίδης, Μπουντόπουλος, Κυβελίδης

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πίντο (44' Πατσιογεώργος), Σερζίνιο (79' Ν' Γκεσάν), Μπόγιοβιτς (83' Γιάντσης)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα