Ιτάνζ: «Θα αποφασίσω όταν θα είμαι ήρεμος»

Ιτάνζ: «Θα αποφασίσω όταν θα είμαι ήρεμος»

Απόστολος Παγώνης
Ιτάνζ: «Θα αποφασίσω όταν θα είμαι ήρεμος»

bet365

Το μέλλον του MVP της αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, Σαρλς Ιτανζ, παραμένει αβέβαιο. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας υποστήριξε πως κάποια στιγμή θα πάρει την απόφαση για το θέμα της παραμονής του στην Τούμπα.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας αρχικά μίλησε για την εμφάνισή του λέγοντας: «Όταν δουλεύεις πολύ αυτό βγαίνει στο γήπεδο και χαίρομαι που είμαι και πάλι εδώ, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και οι νίκες».
Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο ΠΑΣ είναι μία πολύ καλή ομάδα και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν έχει χάσει από τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Τη δεδομένη χρονική στιγμή το πιο καλό είναι ότι δεν χάσαμε».
Για την καλή εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο: «Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πάντα υπάρχουν. Είμαστε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».
Για το αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ: «Η ερώτηση αυτή μου γίνεται κάθε μέρα. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου, προσπαθώ να δίνω το 100% και θα δούμε τι θα συμβεί».
Για το αν θα περιμένει τον ΠΑΟΚ να τον καλέσει για ανανέωση: «Δεν ξέρω, σίγουρα θα πρέπει να αποφασίσω κάποια στιγμή. Θα δούμε, αλλά σίγουρο είναι πως όταν πάρω την απόφαση μου, θα πρέπει να είμαι όσο πιο ήρεμος μπορώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα