ΠΑΟΚ: «Μας έλειπε η φρεσκάδα»

ΠΑΟΚ: «Μας έλειπε η φρεσκάδα»

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: «Μας έλειπε η φρεσκάδα»

bet365

Ο Γιώργος Γεωγιάδης μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο. Ενώ χαρακτήρισε τον ΠΑΣ την πιο επικίνδυνη ομάδα στις αντεπιθέσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός στην συνέντευξη τύπου αρχικά υποστήριξε πως η ομάδα του κουράστηκε πολύ γρήγορα. «Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ενέργεια και κινητικότητα. Φτιάξαμε πολλά πράγματα. Ο ΠΑΣ βέβαια είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα στην Ελλάδα στις αντεπιθέσεις. Μας βγήκε δύο-τρεις φορές στην κόντρα, κυρίως, από δικά μας λάθη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, έφτασε η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Μετά το 55'-60' δεν είχαμε φρεσκάδα και δυνάμεις και γενικότερα τις προϋποθέσεις για να κερδίσουμε τον ΠΑΣ. Τα Γιάννινα έκαναν κάποιες καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο μέρος είχε ροή, για ένα 20λεπτο κάναμε το καλύτερο επιθετικά μας παιχνίδι από την στιγμή που ήρθα εγώ. Πρέπει να σταθούμε σε αυτό το κομμάτι. Και μάλιστα απέναντι σε μία ομάδα που έχει μάθει να παίζει οργανωμένα».
Για το γεγονός ότι ο Αθανασιάδης δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα: «Ήταν επιλογή μου. Θέλουμε μέχρι τα πλέι οφ να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Περιμέναμε να μην έχουμε διάρκεια σήμερα, αλλά εμείς φάνηκε ότι κουραστήκαμε πολύ γρήγορα».
Για την κάκιστη εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Μας έδωσαν χώρο τα Γιάννινα, ήταν πολύ πίσω. Δεν είχαμε λύσεις, μας έλειπε φρεσκάδα. Φάνηκε σαν να μην θέλαμε, αλλά δεν ήταν έτσι, ήταν πολύ καλά οργανωμένος ο ΠΑΣ».
Για την φυσική κατάσταση της ομάδας: «Έχουμε κάποιες εβδομάδες να προετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε όσο πιο φρέσκοι γίνεται στα πλέι οφ. Την προηγούμενη εβδομάδα δουλέψαμε στην φυσική κατάσταση και γνωρίζαμε ότι σήμερα θα είμαστε κουρασμένοι. Επαιξε ρόλο και η ώρα του σημερινού ματς, ήταν δύσκολο για εμάς».
Για τον Κουλούρη: «Ο Κουλούρης ήταν αρκετά καλός, προσπάθησε πολύ. Ηταν για καιρό εκτός ομάδας, μακάρι να βοηθήσει παραπάνω. Αυτά τα παιδιά πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν, ώστε τέτοια περίοδο προς το τέλος να μπορούν να βοηθήσουν. Ας ελπίσουμε στο μέλλον να ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ».
Για τον Ιτάνζ και το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του: «Είναι καλές οι εμφανίσεις του, αλλά δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για το θέμα της ανανέωσής του».
Για το ότι ο ΠΑΟΚ "έπεσε" από την δεύτερη θέση: «Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η θέση. Αν μπορείς να κερδίσεις κάποιο παραπάνω βαθμό για τα πλέι οφ καλοδεχούμενος. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι την σωστή στιγμή».
Για τους Κοροβέση και Χαρίση: «Είναι πολύ καλοί παίκτες».
Για την συμμετοχή του Νομπόα στο Κόπα Αμέρικα πάνω στα πλέι οφ: «Δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα