Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός 2-1

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός 2-1

bet365

Ο Πανθρακικός έχασε 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης και σε συνδυασμό με τις νίκες του Λεβαδειακού και του Πλατανιά, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο!

O Αστέρας επέστρεψε στις νίκες (2-1) έπειτα από δυο διαδοχικές γκέλες και ουσιαστικά εξασφάλισε την είσοδό του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Πρωταγωνιστής ο Μπαράλες, ο οποίος με το 17ο φετινό του τέρμα άνοιξε τον δρόμο για μια δύσκολη επιτυχία. Στον αντίποδα, ο Πανθρακικός πάλεψε για 45λεπτά, όμως δεν είχε τις λύσεις για ακόμα μια υπέρβαση. Οι νίκες των ανταγωνιστών του τον έφεραν πλέον σε πολύ δύσκολη αναφορικά με την παραμονή του.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε τους Θρακιώτες, οι οποίοι εξαιρετικά στημένα δεν άφησαν ελεύθερους διαδρόμους. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν κυρίως με ατομικές ενέργειες του Μπατιμπανγκά να ξεμπλοκάρουν, ωστόσο οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες στο α' μέρος. Η πρώτη πολύ καλή προσπάθεια για τους Αρκάδες ήρθε στο 38' από σέντρα του Μπατιμπανγκά, η μπάλα έφτασε στον Κουρμπέλη, ο οποίος από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει!

Στην επανάληψη, ο Βεργέτης πέρασε στο ματς τον Φερνάντες στη θέση του Κουρμπέλη και μετά το 60' οι γηπεδούχοι πήραν το πάνω χέρι και έγιναν πιο απειλητικοί! Ο Μάσα στο 66' δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, κάτι όμως που έγινε δυο λεπτά αργότερα. Ο Φερνάντες έκανε τη σέντρα και ο Μπαράλες με εξαιρετική κεφαλιά πέτυχε το 17ο τέρμα του και το 1-0 για τον Αστέρα.Οι Αρκάδες συνέχισαν την πίεση και πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο τέρμα. Σέντρα του Φερνάντες, ο Μπαράλες έκανε το τακουνάκι, οι φιλοξενούμενοι έδιωξαν, αλλά ο Ρόλε με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-0!

Ο Πανθρακικός προσπάθησε και στο 82' μπήκε στο ματς, με τον Τζάνη να περνά και τον Κοσίτσκι και να διαμορφώνει το 2-1. Ο Ποτουρίδης άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες και οι Θρακιώτες δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν κάτι καλύτερο...

MAN OF THE MATCH: Ο Χερόνιμο Μπαράλες! Ο 28χρονος επιθετικός έκανε τη διαφορά στο ματς και ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη. Χρειάστηκε μια φάση και με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 17ο τέρμα του στην φετινή σεζόν. Μάλιστα, από αυτόν ξεκίνησε και η φάση του 2ου τέρματος.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Μετά την υπέρβαση με τον Παναθηναϊκό, ο Πανθρακικός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στην Τρίπολη. Χωρίς λύσεις στην επίθεση, καμία φάση στο ματς, με τις γραμμές να είναι αποκομμένες. Δεν είχε το πάθος για έναν «τελικό» όπως ο σημερινός.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Μπήκε στην επανάληψη και ήταν από αυτούς που βοήθησαν στην αλλαγή εικόνας. Εδωσε την απαιτούμενη ώθηση στον Αστέρα και από δική του ασίστ ήρθε το γκολ της... λύτρωσης. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Ρόλε, ο οποίος εκτός από το τέρμα έδωσε αρκετές λύσεις στην ομάδα του.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Στυλιαρά, αφού δεν είχε και τις δύσκολες θέσεις. Μοίρασε αρκετές κίτρινες κάρτες για το σκληρό ματς, ενώ απέβαλε τον Ποτουρίδη

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Η αλλαγή του Φερνάντες άλλαξε και την ροή του ματς, ο Αστέρας είχε τις λύσεις, είχε και τον... Μπαράλες και η νίκη ήρθε έστω και δύσκολα. Οι Αρκάδες εξασφάλισαν ουσιαστικά την είσοδό τους στην πεντάδα, αντίθετα, ο Πανθρακικός μετά τις νίκες Λεβαδειακού και Πλατανιά βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (Φερνάντεζ 57’), Ιγκλέσιας, Μάσα (Παντελιάδης 77’), Μπαράλες, Ρόλε (Αλόκο 86’), Μπαντιμπανγκά

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (Κάσες 70’), Ποτουρίδης, Μελίσσης, Ηλιάδης, Ντιγκινί (Σερφά 67’), Μπαϊκαρά, Ρομέου, Ικγόρ, Χρήστου, Χασομέρης (Τζάνης 65’)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα