Χωρίς Λισγάρα, αλλά με... πανστρατιά (vid)

Gazzetta team
Χωρίς Λισγάρα, αλλά με... πανστρατιά (vid)

bet365

Ο Χρήστος Λισγάρας θα είναι απών από τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου για την Ξάνθη απέναντι στον Ηρακλή. Βίντεο - κάλεσμα στον κόσμο από τους Ακρίτες.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου πρέπει να ξεχάσει γρήγορα την ήττα (2-0) από τον Παναθηναϊκό και να επικεντρωθεί στην προσπάθεια πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την Τετάρτη, η Ξάνθη υποδέχεται τον Ηρακλή στα «Πηγάδια» για τη μεταξύ τους ρεβάνς στα ημιτελικά μετά το υπέρ της 1-0 του «Καυτανζογλείου»!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λισγάρας θα απουσιάσει από το προσεχές παιχνίδι, αφού υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ακόμα δεν υπάρχει εκτίμηση για το διάστημα της απουσίας του.

Στα της σημερινής προπόνησης, το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση και ασκήσεις αποκατάστασης για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πρωταθλήματος, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου στις ασκήσεις τακτικής.

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ για τον κόσμο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα