Μπενίτες: «Δεν είμαι στο 100%»

Μπενίτες: «Δεν είμαι στο 100%»

Gazzetta team
Μπενίτες: «Δεν είμαι στο 100%»

bet365

Ακόμη δεν έχουμε δει τον καλύτερο εαυτό του Χόρχε Μπενίτες, όπως ο ίδιος δήλωσε, ζητώντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να δείξει τις δυνατότητές του.

Ο Παραγουανός επιθετικός μίλησε στη Nova:

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Αυτό που έχουμε συζητήσει μεταξύ μας είναι πως θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλους τους βαθμούς που θα διεκδικήσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια. Θέλουμε να αποδείξουμε σε όλους γιατί ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Θέλουμε να τελειώσουμε την χρονιά με την καλύτερη βαθμολογική διαφορά. Θέλουμε να πάρουμε όλους τους βαθμούς από τις ομάδες που θα παίξουμε για να δείξουμε σε όλους γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένας τόσο μεγάλος σύλλογος, ο οποίος πρέπει να βρίσκεται όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του τίτλου. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, όπου βρίσκεται θέλει να κερδίζει τίτλους και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Επίσης, γνωρίζω πως βρίσκομαι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, που είναι πάντα είναι υποχρεωμένος να κερδίζει τους τίτλους που διεκδικεί. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και έτσι θέλω να είναι πάντα».

Για το που θα ήθελε να αφιερώσει τον τίτλο: «Το πρώτο πράγμα που κάνει ένας ποδοσφαιριστής είναι να τον αφιερώνει στον κόσμο. Ο κόσμος είναι εκείνος που στηρίζει πάντα αυτή την ομάδα, αυτός που πάντα μας δίνει δύναμη για να συνεχίζουμε να παλεύουμε. Αφιερώνω τον τίτλο στην οικογένειά μου αλλά και στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού».

Για την προσωπική του απόδοση έως τώρα: «Ακόμα δεν έχω αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων μου, πάντα, όμως, προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι τον χρόνο που μου δίνεται και ελπίζω να συνεχίσω να έχω χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια που απομένουν για να μπορέσω να αποδείξω τι μπορώ να κάνω και για ποιον λόγο με έχουν εμπιστευτεί ως ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού και το Κύπελλο: «Αυτό που έχουμε συζητήσει μεταξύ μας είναι πως θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλους τους βαθμούς που θα διεκδικήσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια. Θέλουμε να αποδείξουμε σε όλους γιατί ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής. Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με την καλύτερη βαθμολογική διαφορά. Θέλουμε να πάρουμε όλους τους βαθμούς από τις ομάδες που θα παίξουμε για να δείξουμε σε όλους γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένας τόσο μεγάλος σύλλογος, ο οποίος πρέπει να βρίσκεται όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Όπως είπα και πριν, ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, που πρέπει πάντα να κερδίζει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να κερδίζουμε όλους τους τίτλους που διεκδικούμε. Φέτος, δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι σπουδαίο στο Champions League, όμως, πιστεύω ότι του χρόνου θα πάρουμε... ρεβάνς, ώστε να δικαιώσουμε όλο τον κόσμο που μας ακολουθεί, μας πιστεύει και μας στηρίζει πάντα. Αυτό θέλω να πετύχω με τον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα