ΠΑΟΚ: «Στόχος να βελτιώσουμε την εικόνα μας»

ΠΑΟΚ: «Στόχος να βελτιώσουμε την εικόνα μας»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Στόχος να βελτιώσουμε την εικόνα μας»

bet365

Ο Γιώργος Γεωργιάδης παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε τις απόψεις για το αυριανό παιχνίδι, για το πρόβλημα που υπάρχει στο γκολ, για τους Χαρίση και Κοροβέση, αλλά και για το ποδοσφαιρικό Grexit.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά μίλησε για το ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Κέρκυρα: «Η αμυντική μας λειτουργία ήταν συνολικά πολύ καλή. Κάναμε πολύ λίγα λάθη στην αμυντική μας γραμμή. Όλοι οι παίκτες βοήθησαν στο να μη ν κινδυνέψουμε ιδιαίτερα. Για αυτό καταφέραμε και με δέκα παίκτες να κρατήσουμε το παιχνίδι στον δικό μας ρυθμό, χωρίς να κινδυνεύουμε. Όπως είπα και μετά το παιχνίδι θα πρέπει να κάνουμε περισσότερα και με την μπάλα στα πόδια. Πιο πολλές φάσεις, πιο πολλές ευκαιρίες ώστε να σκοράρουμε πιο εύκολα».

Για την βελτίωση που θέλει στο επιθετικό κομμάτι: «Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε να έχουμε τις σωστές τοποθετήσεις σε ότι αφορά την επιθετική μας οργάνωση και να βρίσκονται οι παίκτες στις θέσεις που πρέπει ώστε να έχουμε πιο πολλές επιλογές με την μπάλα στα πόδια και βέβαια περιμένουμε από κάποια παιδιά να ανεβάσουνε την απόδοση τους στο επιθετικό κομμάτι, ώστε να γίνουν όλα πιο εύκολα για εμάς».

Για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση και το αν διαφοροποιεί κάτι ενόψει play offs: «Δεν αλλάζει πολλά πράγματα στη βαθμολογία και στο τι μπορεί να γίνει στα play offs. Σίγουρα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών. Οι νίκες βοηθούν ώστε να πιστέψουν στον εαυτό τους πιο πολύ. Το να είσαι δεύτερος είναι σημαντικό, αλλά όχι το πιο σημαντικό. Από τη στιγμή που εξασφαλίσαμε την παρουσία μας στα play offs θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια για να είμαστε έτοιμοι εκεί (σ.σ. play offs). Βέβαια, θέλεις πάντα να κερδίζεις, σε κάθε παιχνίδι».

Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Ναι, είναι μια ομάδα που διεκδικεί την είσοδο στην πεντάδα. Έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά. Πολλοί παίκτες του παίζουν πολλά χρόνια μαζί με αποτέλεσμα να γνωρίζονται πολύ καλά και να είναι δεμένοι. Ο κύριος Πετράκης είναι για δεύτερη σεζόν προπονητής του και απ’ ότι καταλαβαίνω είναι σημαντική η συμβολή του σε όλο αυτό το πολύ καλό δημιούργημα. Είναι μια ομάδα που δεν έχει χάσει από τους μεγάλους. Από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα. Ούτε εντός, ούτε εκτός. Το βλέπουμε σαν ντέρμπι και ελπίζουμε να έχουμε καλή παρουσία και να γίνουμε η πρώτη ομάδα που θα τους κερδίσει τη φετινή χρονιά».

Για τους Χαρίση-Κοροβέση που ακούγεται ότι θα συνεχίσουν στον ΠΑΟΚ από την επόμενη σεζόν: «Λίγο – πολύ γνωρίζουμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Δεν γνωρίζουμε μόνο αυτά τα παιδιά. Παρακολουθούμε αρκετούς, είναι λογικό. Είναι ευκαιρία να τους παρακολουθήσουμε από κοντά, να δούμε ποια θα είναι η απόδοση τους και θα δούμε».

Για πιθανό Grexit: «Είναι πολύ θετικό το βήμα που κάνει η Πολιτεία γιατί νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Σε όλα τα επίπεδα. Στους λίγους μήνες που βρίσκεται αυτή η Κυβέρνηση έχει κάνει πολλά πράγματα που δεν έχουν κάνει οι προηγούμενοι. Ωστόσο και το να αποκλειστούν οι Εθνικές μας ομάδες, αλλά και οι σύλλογοι θα είναι καταστροφικό. Οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές. Οπότε, ελπίζω να υπάρξει διάλογος και να βρεθεί η λύση με τους φορείς της FIFA και της UEFA με την ΕΠΟ. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και να βρεθεί η λύση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα