ΠΑΟΚ: Η αποστολή με ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η αποστολή με ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Με τις απουσίες των Παπαδόπουλου, Ρατς και Βίτορ που είναι τιμωρημένοι και τον «τελειωμένο» Παπαγιανόπουλο ο ΠΑΟΚ θέλει να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη και να εδραιωθεί στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Με μία προπόνηση που ο περισσότερός της χρόνος αφιερώθηκε στην αντιμετώπιση στημένων φάσεων και σε θέματα τακτικής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον σημαντικό εν όψει πλέι οφ αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (26/4, 15.00) στην Τούμπα.
Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που συμπεριλαμβάνεται στο ιατρικό δελτίο είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιάννη Κατσανίκα. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο λαμβάνει δίχως πρόβλημα μέρος στις προπονήσεις, ωστόσο επειδή το τραυματισμένο του χέρι δεν έχει επανέλθει μυικά στο 100% δεν είναι για το συγκεκριμένο ματς στις επιλογές του προπονητή.
Οι 19 ποδοσφαιριστές που πήρε στην αποστολή ο Γεωργιάδης είναι: Γλύκος, Ιτάνζ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Δεληγιαννίδης, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κόστα, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα, Γκολάσα, Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Κουλούρης, Αθανασιάδης, Περέιρα.
Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνονται οι τιμωρημένοι Μιγκέλ Βίτορ, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Ραζβάν Ρατς, όπως επίσης και ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος που έμεινε για ακόμη μία φορά εκτός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα