Καρέλης: «Νίκη ψυχολογίας»

Καρέλης: «Νίκη ψυχολογίας»

Gazzetta team
Καρέλης: «Νίκη ψυχολογίας»

bet365

Ο Νίκος Καρέλης αναδείχθηκε MVP του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη και μετά το ματς δήλωσε πως το «τριφύλλι» ήθελε αυτή τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Έτυχε να είναι αυτή η ομάδα που έχω σκοράρει πολλές φορές. Στα προηγούμενα ματς δεν πήραμε τα αποτελέσματα, σήμερα τα καταφέραμε. Πάλεψε η ομάδα και στο τέλος τα καταφέραμε».

Για το σύστημα που επέλεξε ο Αναστασίου και αν υπήρχε άγχος: «Λογικό να υπάρχει νευρικότητα και άγχος, αλλά ήμασταν καλοί και στο τέλος πήραμε τη νίκη. Δεν απειληθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε κάποια λάθη αλλά δεν κινδυνεύσαμε, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε το παιχνίδι μας και στο τέλος καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη»

Για το αν πήραν ψυχολογία μετά από αυτή τη νίκη: «Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη να πάρουμε ψυχολογία και να δούμε τη συνέχεια που θέλουμε και στο επόμενο παιχνίδι τη νίκη...»

Για το τι τους είπε πει να προσέξουν ο Αναστασίου: «Να κλείσουμε καλά τους χώρους, πιστεύω τα καταφέραμε και έτσι καταφέραμε στη κόντρα να τελειώσουμε το παιχνίδι».

Για την καλή χρονιά που κάνει: «Θέλω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου και να την βοηθήσω όσο μπορώ».

Για το αν έχει πάρει κάποια στοιχεία από τον Μπεργκ και ποια είναι αυτά: «Ότι ξέρει πολύ καλά που βρίσκεται και που είναι και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, όμως κοιτάω όλους τους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μου, όπως ο Μλάντεν Πέτριτς που προσπαθεί να βοηθήσει όλους τους συμπαίκτες του».

Ενώ όταν έπαιρνε το βραβείο του MVP, δήλωσε:

«Δώσαμε τη ψυχή μας για τη νίκη, θέλαμε πάρα πολύ να επιστρέψουμε στις νίκες, εκτελέσαμε σωστά τις εντολές του προπονητή μας και κερδίσαμε. Δε νομίζω ότι μας απείλησε η Ξάνθη, πέρα από δύο δικά μας λάθη. Στο δεύτερο μπήκαμε δυνατά και πήραμε τη νίκη».

Για τους σκάουτερ που βρέθηκαν στη Λεωφόρο: «Σκάουτερ έρχονται συνέχεια στα παιχνίδια, σκέφτομαι τον Παναθηναϊκό και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα