Τρία προβλήματα για Βέροια

Τρία προβλήματα για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Τρία προβλήματα για Βέροια

bet365

Με τρία προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας, καθώς εκτός τέθηκε και ο Νέτο, ενώ ο Μπαργκάν ακολούθησε ατομικό και ο Μπαργκάν έκανε θεραπεία.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και το Σαββατοκύριακο στη Βέροια. Στη σημερινή έγινε δίτερμα με έμφαση στην τακτική σε όλο το γήπεδο, με τα προβλήματα να αυξάνονται σε τρία.

Ο Βέρτζος ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, καθώς έχει αιμάτωμα στον αστράγαλο, ο Μπαργκάν έκανε θεραπεία, ενώ εκτός τέθηκε και ο Νέτο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό. Έτσι, οι προπονήσεις της «βασίλισσας του Βορρά» θα συνεχιστούν με μία το πρωί της Κυριακής (26/4), αφού δε δόθηκε κάποιο ρεπό από την τεχνική ηγεσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα