Ιντερ - Ρόμα 2-1

Ιντερ - Ρόμα 2-1

bet365

Με γκολ του Αργεντίνου στο 88', η Ιντερ νίκησε με 2-1 την Ρόμα και δίνει την ευκαιρία στη Λάτσιο να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα για την 2η θέση.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πιστεύει ότι η Ιντερ έχει ακόμη ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη και γι' αυτό ζητούσε τη νίκη επί της Ρόμα. Αυτή η νίκη ήρθε και οι Νερατζούρι είναι πλέον, με ματς περισσότερο, στο -4 από την 6η θέση αλλά την Κυριακή η Φιορεντίνα, που βρίσκεται εκεί, υποδέχεται την καταδικασμένη Κάλιαρι και μάλλον θα ξαναπάει στο +7. Το 2-1 στο «Μεάτσα», με τον Ικάρντι να κάνει τη διαφορά στο 88', περισσότερο και από καλό στους Μιλανέζους κάνει κακό στους Τζαλορόσι αφού την Κυριακή μπορεί να βρεθούν στο -3 από την 2η Λάτσιο και παράλληλα μόλις στο +2 από την 4η Νάπολι, μετατρέποντας σε θρίλερ ακόμη και την έξοδο στο Champions League...

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν το σουτ του Ντε Ρόσι που απέκρουσε ο Χαντάνοβιτς στο 6', με την Ρόμα να πατάει καλύτερα στο πρώτο 10λεπτο. Το γκολ, όμως, το έβαλε η Ιντερ... Ηταν στο 15', όταν ο Ερνάνες πήρε την μπάλα εκτός περιοχής και με πολύ ωραίο αριστερό σουτ νίκησε τον Ντε Σάνκτις για το 1-0! Αμέσως μετά, πάντως, οι Τζαλορόσι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν με το σουτ του Ιμπάρμπο εντός περιοχής μετά την λάθος απομάκρυνση του Ρανόκια αλλά η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι! Το ματς είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος αλλά δεν είχε κάποια άλλη καθαρή ευκαιρία για τις δύο ομάδες, με την Ρόμα να προσπαθεί να γίνει απειλητική και την Ιντερ να κρατάει, μάλλον πιο εύκολα από ό,τι θα περίμενε, το 1-0.

Οι Νερατζούρι επιχείρησαν να τελειώσουν τον αγώνα στο ξεκίνημα της επανάληψης αλλά ο Ικάρντι δεν τελείωσε όπως θα ήθελε δύο αντεπιθέσεις με καλές προϋποθέσεις, για να έρθει γρήγορα η πρώτη κίνηση του Ρούντι Γκαρσία: Εξω ο Τότι στο 52', μέσα ο Κεϊτά. Η Ρόμα προσπάθησε να βάλει μια τάξη στο παιχνίδι της, απείλησε στο 58' με τον Φλορέντσι και στο 63' έφερε το ματς στα ίσα! Ο Ρανόκια, ως συνήθως, έκανε ακόμη ένα λάθος δίνοντας την μπάλα στον Πιάνιτς, αυτός πάσαρε στον Ναϊνγκολάν και ο Βέλγος με ωραίο σουτ έγραψε το 1-1! Με ψυχολογία από την ισοφάριση, οι Τζαλορόσι πήγαν για την ανατροπή αλλά ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το φάουλ του Πιάνιτς από καλή θέση, με τους Μαντσίνι-Γκαρσία να κάνουν τις κινήσεις τους για να πάρουν το ματς.

Αυτή που τα κατάφερε, τελικά, ήταν η Ιντερ, με τον Ικάρντι. Ο Αργεντίνος έχασε καλή ευκαιρία στο 84' με άστοχο σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά στο 88', μετά την πάσα του Ποντόλσκι που μόλις είχε περάσει στον αγώνα, γύρισε και με σουτ βρήκε δίχτυα (2-1), δίνοντας το τρίποντο στους Νερατζούρι!

Ιντερ (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο, Ρανόκια, Βίντιτς, Ζουάν Ζέσους, Γκουαρίν (78' Σακίρι), Γκνουκούρι (86' Ποντόλσκι), Μπρόζοβιτς (71' Κόβατσιτς), Ερνάνες, Παλάσιο, Ικάρντι.

Ρόμα (Ρούντι Γκαρσία): Ντε Σάνκτις, Φλορέντσι, Μανωλάς, Γιάνγκα-Εμπίουα, Χολέμπας, Πιάνιτς (78' Ιτούρμπε), Ντε Ρόσι (89' Ντουμπία), Ναϊνγκολάν, Ιμπάρμπο, Τότι (52' Κεϊτά), Ζερβίνιο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα