Αποφόρτιση ο Τζίλας στον Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Αποφόρτιση ο Τζίλας στον Εργοτέλη

bet365

Ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Τζίλας στη σημερινή προπόνηση του Εργοτέλη, ενώ ο Μπουρσέλης γυμνάστηκε μόνος του.

Απογευματινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρήτιου περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη. Οι Κρητικοί δούλεψαν στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων, με τον Τζίλας να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και τον Μπουρσέλη να γυμνάζεται μόνος του.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιάννη Ταουσιάνη, που έχει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα. Έτσι, η προετοιμασία γι' αυτό θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το απόγευμα της Κυριακής (26/7) για να ανακοινωθεί εν συνεχεία η αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα