Χωρίς Γκοϊάν, Θεοδωρόπουλο ο Αστέρας με Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Γκοϊάν, Θεοδωρόπουλο ο Αστέρας με Πανθρακικό

bet365

Χωρίς τους τιμωρημένους Γκοϊάν και Θεοδωρόπουλο θα υποδεχτεί τον Πανθρακικό ο Αστέρας Τρίπολης, με τους Μπαράλες, Αλόκο να είναι κανονικά στην αποστολή.

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό (26/4 17:15) ολοκλήρωσε ο Αστέρας. Αυτό έγινε με μία προπόνηση και εν συνεχεία ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο τεχνικός των Αρκάδων δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γκοϊάν, Θεοδωρόπουλο, με τον πρώτο να έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε στο ματς με τη Βέροια.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Μπαντής, Κοσίτσκι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Λούι, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Αλόκο, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Μάσα, Ρόλε, Μπαντιμπανγκά, Πάρα, Μπαράλες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα