Με Σερφά στην Τρίπολη ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
Με Σερφά στην Τρίπολη ο Πανθρακικός

bet365

Με τον Σερφά να επιστρέφει στην αποστολή, μετά από πολύ καιρό, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το ματς με τον Αστέρα. Εκτός οι τιμωρημένοι Μεχία, Εμπό.

Με μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Πανθρακικού για το αυριανό ματς με τον Αστέρα (26/4 17:15). Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στημένες φάσεις και τελειώματα, με όλους τους παίκτες να παίρνουν μέρος σε αυτό.

Στη συνέχεια, ο Μανουέλ Ρόκα ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αναχώρησε για την Τρίπολη. Μαζί του ο Ισπανός τεχνικός πήρε και τον Σοφιάν Σερφά, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μεχία, Εμπό.

Ο πρώτος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο δεύτερος έχει συμπληρώσει εφτά κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής (η άλλη θα είναι στο φινάλε με τη Σκόντα Ξάνθη). Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Σέτι, Σερφά, Μπαϊκαρά, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Ντιγκινί, Κάσες, Μελίσσης, Ηλιάδης, Ίγκορ, Ροτζέριο, Χασομέρης, Ρομέου, Χρήστου και Τσουμάνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα