Θεοδωρίδης: «Μόλις ένιωσαν την αναπνοή μας κατέρρευσαν»! (vid)

Θεοδωρίδης: «Μόλις ένιωσαν την αναπνοή μας κατέρρευσαν»! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης: «Μόλις ένιωσαν την αναπνοή μας κατέρρευσαν»! (vid)

bet365

Για όλους και για όλα μίλησε σε τηλεοπτική εκμπομπή ο Σάββας Θεοδωρίδης. Τι είπε για το πρωτάθλημα, την εικόνα του Ολυμπιακού, την βία και το νέο νομοσχέδιο.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για όλα τα θέματα στην εκπομπή Man to Men, του Action24. Πιο συγκεκριμένα είπε για:

Το πρωτάθλημα: «Μόλις οι άλλες ομάδες ένιωσαν την αναπνοή του Ολυμπιακού, κατέρρευσαν είτε ήταν ο ΠΑΟΚ είτε ο Παναθηναϊκός. Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από καμία διαιτησία. Αυτό το παραμύθι να το πούνε αλλού. Δημιουργούμε 20 ευκαιρίες σε κάθε ματς και έχουμε 70% κατοχή της μπάλας. Εμείς χάσαμε από τον ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήγε και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ποιος άλλος το κάνει αυτό; Το ίδιο κάναμε και στα Γιάννενα».

Την βία: «Όταν δεν την χτυπήσεις την βία στην πηγή της δεν μπορείς να λύσεις το θέμα. Πήγαμε στην Λεωφόρο και μας επιτεθήκανε προσχεδιασμένα. Τι έγινε γι αυτούς; Συνελήφθη κανένας από αυτούς που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο; Τους ξέρουν ποιοι είναι. Ξέρουν και τους ηθικούς αυτουργούς και τους 300 που τα δημιούργησαν. Σε μία μέρα μπορούν να τους βρουν. Ισως τους συμφέρει να διαιωνίζετε το είδος. Ο μόνος που μπορεί να πολεμήσει τη βία είναι ο Υπουργός προστασίας του πολίτη, ο κ. Πανούσης».

Τις σχέσεις με Κοντονή: «Να ρωτήσετε τον ίδιο γιατί δεν μας έχει φωνάξει να μιλήσουμε. Με αυτά που έχει κάνει μέχρι σήμερα δεν μου δείχνει ότι θέλει να αναβαθμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον θεωρώ άπειρο. Ο Κοντονής θα έπρεπε να είχε καλέσει τον κ. Μαρινάκη να μιλήσουν. Κάποιος δημοσιογράφος έμπλεξε και τον γιο μου σε μία συνομιλία, με τον κ. Μαρινάκη, μαζί με τον κ. Κοντονή. Και πάνε να νομιμοποιήσουν μία παράνομη πράξη. Πέντε λεπτά μπορεί να πάρει στον κ. Τσίπρα αυτή η ιστορία και να λύσει το θέμα του ποδοσφαιρικού Grexit».

Το koriopolis: «Μας κατηγορούσαν, απαλλαχθήκαμε και δεν βγήκε κανένας να το πει. Τα 4 χρόνια πως περάσανε; Εβγαινε ο καθένας να λέει ότι θέλει; Να ρίχνει λάσπη. Απαγορεύεται σε συγκεκριμένες εκπομπές βάση απόφασης να λένε το όνομα του κ. Μαρινάκη, αυτοί το κάνουν και κανένας δεν επεμβαίνει. Η αναπαραγωγή δικαστικών εγγράφων είναι αδίκημα ποινικό».

Την εγκληματική οργάνωση: «Ότι είναι θα αποδειχθεί. Δεν ξέρω κάτι για αυτό. Για τους παίκτες της Βέροιας και γι αυτά που είπαν, γιατί δεν βγήκαν το 2013 να τα πουν; Αλλαξε τώρα χέρια η Βέροια; Αυτό λέει πολλά. Για το θέμα με τον Πίντο και τον Φύσσα, θα κινηθούμε νομικά. Βλέπω ίδια γραμμή να ακολουθείτε στα δύο θέματα. Ολοι οι εμπλεκόμενοι που ανήκουν; Όλα αυτά είναι κακοήθειες. Δύο ομάδες είναι συγκοινωνούντα δοχεία και κινούν αυτές τις καταστάσεις. Αυτοί μας πολεμούν με αυτό τον τρόπο γιατί δεν μπορούν αγωνιστικά να μας νικήσουν. Θα καταντήσουμε στο τέλος να μην παίζουμε μπάλα αλλά να πηγαίνουμε συνέχεια στα δικαστήρια. Είναι κάποιοι που θέλουν να έχουν συνέχεια ιστορίες με τα δικαστήρια και τις μηνύσεις. Ο πρόεδρος στενοχωριέται με αυτά που λέγονται. Έχουμε ομάδα που παίρνει πανάξια τα πρωταθλήματα».

Την άποψη για ομάδες... δορυφόρους: «Ποιες ομάδες; Εμείς παίζουμε με ομάδες που έχουμε δώσει δανεικούς και μας κερδίζουν, όπως έγινε με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Δύο δανεικοί δικοί μας έπαιζαν και χάσαμε».

Τους Αλαφούζο και Σαββίδη: «Δεν έχουμε καμία σχέση με κανέναν από τους δύο. Ήρθαν στα γήπεδά μας και τους φιλοξενήσαμε, πήγαμε στις έδρες τους και είδατε τι έγινε. Εμείς τους θέλουμε και τους δύο να μείνουν πολλά χρόνια στις ομάδες τους».

Την διαιτησία: «Έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός από σφυρίγματα; Εχει δημιουργηθεί ένα κλίμα εναντίον του Ολυμπιακού. Θέλετε να παίζουμε με ξένους διαιτητές; Αυριο το πρωϊ. Είναι τεράστια η διαφορά του Ολυμπιακού με όλους τους άλλους. Αυτοί τι κάνουνε. Σε κάθε φάση, σε ένα πλάγιο άουτ, εστιάζουν και βγάζουν διάφορους να σχολιάζουν. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον κ. Ζωγράφο. Εάν θέλουν όμως ας φέρουν ξένους διαιτητές».

Τον Μελισσανίδη: «Τον έχω για ευφυή άνθρωπο. Πιστεύω ότι θα κάνει τα πρέποντα. Τον εμπλέκουν ότι συμμετέχει με τους άλλους δύο. Θα δούμε. Δεν μπορούμε να αναλάβουμε πρωτοβουλία να κάτσουμε σε ένα τραπέζι να μιλήσουμε, όσο κρατούν αυτοί την στάση απέναντι στον κ. Μαρινάκη».

Το γιατί πολεμούν τον Μαρινάκη: «Τους τσούζει ο Μαρινάκης γι αυτό τα κάνουν όλα αυτά που κάνουν. Ο κ. Μαρινάκης έρχεται μαζί μου στον αγωνιστικό χώρο. Ποιος άλλος το κάνει αυτό; Πρέπει να την πονάς την ομάδα».

Το νέο νομοσχέδιο: «Εάν ψηφιστεί σίγουρα θα αποβληθούμε από την Ευρώπη. Είναι δεδομένο. Ότι και να κάνουν, ο Ολυμπιακός και πάλι πρωταθλητής θα είναι. Ο κ. Μαρινάκης δεν αφήνει τον Ολυμπιακό είτε παίζουμε Ευρώπη είτε όχι. Ακούγεται για τους κινέζους ότι θέλουν να πάρουν μετοχές. Δεν το πιστεύω. Για το θέμα της Ευρώπης, εάν θέλει ο κ. Τσίπρας το λύνει μέσα σε 3 λεπτά. Ο κ. Κοντονής πρέπει να καταλάβει ότι θα είναι ταφόπλακα του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο αποκλεισμός μας από την Ευρώπη. Βασίζομαι στον κ. Τσίπρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα