Με αλλαγές ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη

Gazzetta team
Με αλλαγές ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Χωρίς τους Χάρα, Αφελάι, Εντινγκά, Μαζουακού, Αυλωνίτη και Σιόβα θα πάει στη Νέα Σμύρνη για το ματς με τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Βίτορ Περέιρα άφησε εκτός αποστολής τους Χάρα, Αφελάι, Εντινγκά, Μαζουακού, Αυλωνίτη και Σιόβα.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα του Σαββάτου, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στην κατοχή της μπάλας και την καλή κυκλοφορία, ενώ η προπόνηση έκλεισε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Αναλυτικά η αποστολή:

 

Ρομπέρτο, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Διαμαντάκος, Φορτούνης, Κασάμι, Μποτία, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ, Σαντάνα, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί.

​

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα