Αντσελότι: «Όνειρό μας ο δεύτερος τελικός»

Gazzetta team
Αντσελότι: «Όνειρό μας ο δεύτερος τελικός»

bet365

Όνειρο αποτελεί για τη Ρεάλ η παρουσία της σε έναν δεύτερο σερί τελικό, με τον Κάρλο Αντσελότι να περιμένει ότι ο κόσμος θα παίξει σημαντικό ρόλο για τους Μαδριλένους κόντρα στη Γιουβέντους.

«Η Γιουβέντους είναι ένα κλαμπ με τεράστια ιστορία που επιστρέφει στους ημιτελικούς μετά από 12 χρόνια. Κάνει μία πολύ καλή σεζόν και έχει ουσιαστικά κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αφοσιωθεί στο Champions League» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος πρόσθεσε: «Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πετύχουμε το όνειρό μας, που είναι ένας ακόμη τελικός μετά από τον περυσινό. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η ομάδα που έπαιξε την Ατλέτικο, να παίξει με τον ίδιο ενθουσιασμό και το ίδιο πάθος».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ πέρυσι στον ημιτελικό με τη Μπάγερν, δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα. Μας βοήθησαν και στον προημιτελικό πολύ φέτος. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική στο ''Σαντιάγο Μπερναμπέου'' και είχαν τον ίδιο ενθουσιασμό με εμάς. Όλα πήγαν καλά και ελπίζω να συνεχιστούν με τον ίδιο τρόπο στα ημιτελικά».

Μπουντραγκένιο: «Σπουδαία αντίπαλος»

Από την πλευρά του ο Εμίλιο Μπουντραγκένιο, σημείωσε: «Πέρυσι είχαμε θεωρητικά τη δυσκολότερη κλήρωση και τελικά αποδείχθηκε μία πολύ μεγάλη μάχη κόντρα στη Μπάγερν. Παίζουμε με μία σπουδαία αντίπαλο που αμύνεται καλά και είναι προετοιμασμένη τακτικά για να τα δώσει όλα. Παίζουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας, που μπορεί να αποδειχθεί πλεονέκτημα για εμάς και φυσικά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε προβάδισμα από το πρώτο ματς».

Ο διευθυντής των Μαδριλένων πρόσθεσε: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. Έχουμε έναν μεγάλο ημιτελικό μπροστά μας, ανάμεσα σε δύο πολύ έμπειρες ομάδες και παίκτες κορυφαίας ποιότητας».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα