Κόρδοβα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1

Κόρδοβα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1

Gazzetta team
Κόρδοβα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1

bet365

Η Αθλέτικ δεν έχασε την ευκαιρία, πήρε μεγάλο διπλό (0-1) στην έδρα της καταδικασμένης σε υποβιβασμό, Κόρδοβα και βρέθηκε στην προνομιούχο 7η θέση!

Ανεβασμένη η Αθλέτικ μετά την τεσσάρα στη Χετάφε, επικράτησε εκτός έδρας 1-0 της Κόρδοβα και ισοβαθμεί στην προνομιούχο 7η θέση με τη Μάλαγα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό, μιας και είναι στον πάτο της βαθμολογίας.

Η Μπιλμπάο μπήκε δυνατά, πήρε τον έλεγχο, αλλά δεν βρήκε διαδρόμους για την εστία της Κόρδοβα, αντίθετα οι γηπεδούχοι όποτε έβρισκαν ευκαιρίες κατάφερναν να απειλήσουν. Ωστόσο, Ο Ιραϊθόθ έδιωξε στην σωτηρία στην προσπάθεια του Αντόνε, ενώ και ο Μπεμπέ είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι. Η Μπιλμπάο ανέβηκε μετά το 30', αλλά σε δυο περιπτώσεις ο γκολκίπερ, Χουάν Κάρλος έσωσε την εστία του σε προσπάθειες των Χοσέ και Αντούριθ. Τα αμυντικά κενά κόστισαν σε ακόμα ένα ματς της Κόρδοβα, αφού στο 56' ο Μπενάτ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και διαμόρφωσε το 1-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά ο Κρέσπο έχασε σημαντική ευκαιρία. Η Μπιλμπάο δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το υπέρ της σκορ, αν και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα, αλλά Αντούριθ και Ιμπάι δεν τα κατάφεραν...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα