Μαρσέιγ - Λοριάν 3-5

Μαρσέιγ - Λοριάν 3-5

bet365

Απίστευτα πράγματα στη Μασσαλία, από όπου η Λοριάν έφυγε με μεγάλη νίκη με 5-3 επί της Μαρσέιγ!

Η Λοριάν στα τελευταία 4 ματς είχε πετύχει όλα κι όλα 1 γκολ και είχε βρεθεί κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ε και; Απέναντι σε αυτή την Μαρσέιγ έμοιαζε με... Παρί, πέτυχε 5 και έφυγε από τη Μασσαλία με τεράστια νίκη με 5-3, για να αφήσει ακόμη πιο πίσω τους Μασσαλούς στη μάχη για την 3η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Ζινιάκ (6') και Τοβάν (8') έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες, όμως στο 9' οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα. Ο Φιλιποτό έστρωσε πολύ ωραία στον Αγιού, ο οποίος με σουτ στην κίνηση λίγο έξω από την περιοχή πλήγωσε την πρώην ομάδα του για το 0-1! Πριν καλά-καλά καταλάβουν τι έγινε οι παίκτες του Μπιέλσα βρέθηκαν με δύο γκολ στην πλάτη. Στο 14' μετά από φάουλ του Ζουφρ, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μορέλ και στρώθηκε λουκούμι στον Μπελουγκού, που με νέα κεφαλιά από κοντά έκανε το 0-2! Αγιού (34') και Ζινιάκ (45+1') έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για την Μαρσέιγ, που ήταν σε σοκ.

Το παιχνίδι ήταν τρελό στην επανάληψη. Στο 53' ο Τοβάν έχασε απίστευτη ευκαιρία ολομόναχος μπροστά στην εστία, ενώ στο 58' οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς. Μακρινό φάουλ του Παγιέ, η μπάλα πέρασε από όλους, σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Λεκόμτ και ο Αγιού με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-2. Οι παίκτες του Μπιέλσα άρχισαν να πιέζουν, ο Λεκόμτ έβγαλε εντυπωσιακά το φάουλ του Παγιέ στο 63', ενώ στο 65' ο Φιλιποτέ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Λοριάν στην αντεπίθεση. Η ισοφάριση για την Μαρσέιγ ήρθε στο 67', όταν μετά από φάουλ του Παγιέ ο Μορέλ με κεφαλιά έκανε το 2-2!

Αντί, όμως, να έρθει η ανατροπή, μόλις 1' αργότερα μετά από λάθος του Ενκουλού, ο Φιλιποτό με υπέροχη προσπάθεια και πλασέ έκανε το 2-3! Στο 76' η χρυσή αλλαγή της φετινής Μαρσέιγ, ο Μπατσουάγι έφερε ξανά το ματς στα ίσα, όταν μετά από γέμισμα του Ρομάο με κεφαλιά έκανε το 3-3! Τα λάθη και η αδράνεια στην άμυνα, όμως, δεν σταμάτησαν για τους γηπεδούχους, Έτσι, στο 84' ο Αγιού ελίχθηκε ανάμεσα σε 3 παίκτες της Μαρσέιγ και με άψογο τελείωμα έκανε το 3-4! Στο 86', μάλιστα, οι βακαλάοι έφτασαν και σε 5ο γκολ, όταν μετά από εκπληκτική αντεπίθεση ο Φιλιποτό με διπλή προσπάθεια (απέκρουσε αρχικά ο Μανταντά) έκανε το 3-5! Αλεσαντρινί (87') και Μπαρτελμέ (90+3') έχασαν τις τελευταίες ευκαιρίες, με την Λοριάν να φτάνει στο μεγάλο διπλό.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα