ΠΑΟΚ: Τα πλάνα Γεωργιάδη για ΠΑΣ

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Τα πλάνα Γεωργιάδη για ΠΑΣ

bet365

Αλλαγές σε σχέση με τον παιχνίδι στην Κέρκυρα θα κάνει ο Γιώργος Γεωργιάδης με τα Γιάννινα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα επαναφέρει στην 11αδα τους Κόστα, Σκόνδρα και Γκολάσα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στην σημερινή (24/4) προπόνηση έδειξε την 11αδα που σκέφτεται να ξεκινήσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας τεχνικός λόγω και των πολλών απουσιών που έχει κι όλες είναι στην άμυνα σκοπεύει να επαναφέρει στην 11αδα του Κόστα και Σκόνδρα. Έτσι λοιπόν σε σχηματισμό 4-3-3, ο Ιτάνζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Κωνσταντινίδης και αριστερά ο Σκόνδρας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο, το οποίο θα το δούμε για πρώτη φορά φέτος, θα είναι οι Κόστα και Τζαβέλλας. Στο κέντρο οι Νομπόα, Κάτσε και Τζιόλης. Ενώ στην επίθεση ο Γκολάσα θα πάρει την θέση του Περέιρα που δείχνει να έχει χάσει την φρεσκάδα του, μαζί με τους Μακ και Αθανασιάδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα