Ιτάνζ «Να είμαστε εμείς οι νικητές»

Gazzetta team
Ιτάνζ «Να είμαστε εμείς οι νικητές»

bet365

Ο Σαρλς Ιτάνζ κατέθεσε τις απόψεις του για το παιχνίδι της Κυριακής (26/5) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, για την επιθετική δυστοκία, αλλά και για τις αλλαγές που θέλει να φέρει η κυβέρνηση στο ποδόσφαιρο.

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας που θα υπερασπιστεί την εστία ου ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας, με δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε αρχικά για το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ: «Είμαι της άποψης πως όλη η ομάδα πρέπει να αμύνεται και όλη η ομάδα πρέπει να επιτίθεται. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σκοράρεις. Όσο δεν δεχόμαστε γκολ και είμαστε οργανωμένοι στην άμυνα, θα έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Με αυτόν τον τρόπο, θα επιστρέψει η αυτοπεποίθηση μας και αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχουμε κάτι».

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ξέρουμε ήδη πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ποιοτικούς παίκτες. Θα πρέπει λοιπόν να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Παίζουμε όμως στην έδρα μας, είμαστε η ομάδα που έχει τους υψηλότερους στόχους και θα πρέπει στο τέλος του αγώνα να είμαστε εμείς οι νικητές. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τους βαθμούς για να ξεκινήσουμε τα πλέι οφ με όσο τον δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

Για τις αλλαγές που θέλει να φέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η κυβέρνηση και το ενδεχόμενο να επιβληθεί στις ελληνικές ομάδες αποκλεισμός από την Ευρώπη: «Όπως έχω πει, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να δούμε και να σχολιάσουμε. Θα πρέπει όμως να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που έχουμε να παίξουμε και στους στόχους που έχει βάλει ο σύλλογος. Εύχομαι και πιστεύω πως όλα θα γίνουν για το καλό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα