Μέσα ο Ουλά για Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Μέσα ο Ουλά για Εργοτέλη

bet365

Ο Ουλά επέστρεψε στις προπονήσεις του Εργοτέλη και τέθηκε στα πλάνα του Γιάννη Ταουσιάνη. Ατομικά γυμνάστηκε ο Μπουρσέλης.

Ένα ευχάριστο νέο είχε στη σημερινή προπόνηση του Εργοτέλη ο Γιάννης Ταουσιάνης. Ο τεχνικός των Κρητικών είδε τον Ουλά να δίνει κανονικά το παρών στο πρόγραμμα, στο οποίο το βάρος έπεσε στην τακτική, για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Αντίθετα, δεν ίσχυσε το ίδιο για τον Μπουρσέλη, που γυμνάστηκε και πάλι ατομικά.

Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Δευτέρας (27/4) με την Κέρκυρα στο Παγκρήτιο το απόγευμα του Σαββάτου (25/4) και θα την ολοκληρώσουν την Κυριακή (26/4), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Εργοτέλης θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για παραμονή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα