Κάλεσμα Εργοτέλη σε κόσμο ενόψει Κέρκυρας

Νίκος Τσιώκος
Κάλεσμα Εργοτέλη σε κόσμο ενόψει Κέρκυρας

bet365

Ο Εργοτέλης, με ανακοίνωσή του, κάλεσε τους φιλάθλους του να του δώσουν τη δική τους δύναμη στο παιχνίδι με την Κέρκυρα τονίζοντας πως θα γίνει κατάθεση ψυχής από τους πάντες.

Δύσκολο έργο έχει ο Εργοτέλης στην υπόθεση παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, καθώς με ήττα... χαιρετάει την κατηγορία ή ακόμα και με ισοπαλία, αν κερδίσουν οι ομάδες που βρίσκονται στις πιο πάνω θέσεις.

Οι Κρητικοί υποδέχονται τη Δευτέρα (27/4) την Κέρκυρα και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουν και τη βοήθεια του κόσμου, στον οποίο έκαναν κάλεσμα να δώσουν κι αυτοί τη δύναμή τους τονίζοντας πως θα γίνει κατάθεση ψυχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης υποσχέθηκε κατάθεση ψυχής στο κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης, άγχος και ανησυχία σε αυτούς που νόμισαν ότι τέλειωσαν μαζί του.

Ο Εργοτέλης αγωνίζεται, παλεύει, στέλνει μηνύματα, διεκδικεί το δικό του όνειρο.

Ένα όνειρο που ενώνει ξανά χιλιάδες δυνατές φωνές. Tη Δευτέρα (27/04, 19:30) στο Παγκρήτιο Στάδιο χρειαζόμαστε και τη δική σου.

Δώσε μας Δύναμη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα