ΠΑΟΚ: Δούλεψαν στην τακτική (pics&vid)

ΠΑΟΚ: Δούλεψαν στην τακτική (pics&vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Δούλεψαν στην τακτική (pics&vid)

bet365

Άλλη μια μέρα με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να δουλεύουν πάνω στην τακτική, με τον Γεωργιάδη να μην έχει προβλήματα τραυματισμός, εκτός από αυτό του Σαλπιγγίδη. Στην προπόνηση και ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Σαββίδη βρέθηκε και σήμερα (24/4) στην προπόνηση της ομάδας στην εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας. Ο Γιώργος Σαββίδης αύριο (25/4) μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη θα ενημερώσουν για τις κινήσεις που έγιναν στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, αλλά και σε άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο Γιώργος Γεωργιάδης και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στην τακτική εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση με συναρμογές το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με τον Έλληνα τεχνικό να εξηγεί στους παίκτες του πως θέλει να κινηθούν στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον αντίπαλό τους.

Το θετικό για τον Γεωργιάδη είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, αφού στο ιατρικό δελτίο υπάρχει μόνο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης , ωστόσο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει και τους τιμωρημένους Ράζβαν Ρατς , Μιγκέλ Βίτορ , Δημήτρη Παπαδόπουλο .Η προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση της Κυριακής (26/4) ολοκληρώνεται το Σάββατο (25/4) με προπόνηση στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Νωρίτερα, στις 17:30, στη Μικτή Ζώνη της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του Εργκούς Κάτσε για το Best Goal της αγωνιστικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα