Νέος γενικός διευθυντής ο Παπαδόπουλος
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
«Σήμερα 24 Απριλίου, η ΠΑΕ Ηρακλής έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Γιώργου Μπέζα για προσωπικούς λόγους και θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα και την συνεισφορά του στην πορεία του Ηρακλή. Επίσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει την θέση του Γενικού Διευθυντή, ένας άνθρωπος με σταθερότητα και ικανότητα καθοδήγησης.
«Ο Θόδωρος είχε μπλε αίμα από τότε που γεννήθηκε», δήλωσε σχετικά ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή κ. Σπύρος Παπαθανασάκης και συμπλήρωσε ότι: «Εδώ στον Ηρακλή, εκτιμούμε την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά και πιστεύουμε ότι κάθε μέρα πρέπει να γινόμαστε και καλύτεροι. Πιστεύω ότι ο Θόδωρος θα συνεισφέρει πάρα πολύ, σε συνεργασία με όλους τους υπόλοιπους στην οικογένεια του Ηρακλή, για να επιστρέψει η ομάδα μας εκεί όπου πραγματικά ανήκει».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
