Ατομικό για δύο και διήμερο ρεπό στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Ατομικό για δύο και διήμερο ρεπό στην Καλλονή

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χογκ, Κριπιντίρης στη σημερινή προπόνηση της Καλλονής, ενώ ο Βαγγέλης Βλάχος έδωσε διήμερο ρεπό για το Σαββατοκύριακο.

Μία προπόνηση στην περιοχή Λάμπου Μύλοι περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Καλλονής. Αυτή περιελάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις συναρμογής, παιχνίδι μεταβάσεων, πιεστικά τετράγωνα και παιχνίδι εφτά εναντίον εφτά με στηρίγματα.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος άπαντες πλην των Άντριου Χογκ, Μιχάλη Κριπιντίρη, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Έτσι, η πλειοψηφεία των παικτών θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί το Σαββατοκύριακο, καθώς ο Βαγγέλης Βλάχος έδωσε διήμερο ρεπό, αφού δεν υπάρχει δράση λόγω ΟΦΗ. Βέβαια, κάποιοι εξ' αυτών θα κάνουν προπόνηση το Σάββατο (25/4) για να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα (27/4).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα