Χωρίς τρεις η Ξάνθη στη Λεωφόρο

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς τρεις η Ξάνθη στη Λεωφόρο

bet365

Χωρίς τους τιμωρημένους Καπετάνο, Μπέρτο, Παπάζογλου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο η Ξάνθη.

Με μία προπόνηση ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της η Ξάνθη ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (25/4 19:30). Αυτή διεξήχθη δίχως προβλήματα και εν συνεχεία ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους Παντελή Καπετάνο, Μανώλη Μπέρτο και Τάσο Παπάζογλου, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Οι δύο πρώτοι έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, ενώ ο τελευταίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Εργοτέλη. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αναστασόπουλος, Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γκομσί, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γούτας, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Μπέλιτς, Λουσέρο, Σολτάνι, Κλέιτον, Τριάδης, Ράνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα