Με Φιορεντίνα η Σεβίλλη

Θοδωρής Βασίλης
Με Φιορεντίνα η Σεβίλλη

bet365

Την Φιορεντίνα θα αντιμετωπίσει η κάτοχος του τροπαίου Σεβίλλη, την ώρα που η Νάπολι στάθηκε τυχερή και θα βρει στον δρόμο της την Ντνίπρο με έπαθλο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Βαρσοβίας.

Η κάτοχος του τροπαίου Σεβίλλη θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να βρίσκεται στα ημιτελικά για τέταρτη φορά στην ιστορία της. Τις τρεις προηγούμενες το σήκωσε κάτι που ελπίζει και φέτος. Βέβαια, τα πράγματα θα είναι δύσκολα αφού αντίπαλος θα είναι η Φιορεντίνα, μία ομάδα που επιστρέφει στα ημιτελικά της διοργάνωσης μετά το 2008 όταν και είχε αποκλειστεί από την Ρέιντζερς στα πέναλτι.

Αντίθετα, η τυχερή της κλήρωσης ήταν η Νάπολι η οποία θα αντιμετωπίσει την Ντνίπρο και είναι το μεγάλο φαβορί για τον τελικό της Βαρσοβίας. Οι «παρτενοπέι» φτάνουν για πρώτη φορά στα ημιτελικά μετά από 26 χρόνια όταν στην ομάδα μεσουρανούσε ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα και είχε φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Από την πλευρά της η Ντνίπρο συνεχίζει την ονειρική της πορεία και φτάνει για πρώτη φορά στα ημιτελικά έχοντας αποκλείσει Ολυμπιακό, Άγιαξ, και Μπριζ.

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν 7 και 14 Μαΐου, με τον τελικό να διεξάγεται στις 27 Μαΐου στη Βαρσοβία.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Νάπολι-Ντνίπρο
Σεβίλλη-Φιορεντίνα

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα