Γερή καμπάνα σε Σπάχιτς (vid)

Γερή καμπάνα σε Σπάχιτς (vid)

Gazzetta team
Γερή καμπάνα σε Σπάχιτς (vid)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μετά τη λύση συμβολαίου από τη Λεβερκούζεν, ήρθαν ο τρίμηνος αποκλεισμός και το πρόστιμο για τον Εμίρ Σπάχιτς που έπαιξε ξύλο με έναν steward.

Το περιστατικό είναι γνωστό. Συνέβη πρόσφατα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Αφού η Λεβερκούζεν αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Μπάγερν, ο Εμίρ Σπάχιτς τα έβαλε με ένα από τα άτομα της ιδιωτικής ασφάλειας, στον οποίο έριξε κουτουλιά. Η πρώτη αντίδραση της Λεβερκούζεν (πριν 10 μέρες) ήταν να λύσει το συμβόλαιο του, αλλά δεν καθάρισε μόνο με αυτό ο Σπάχιτς. Σειρά πήρε τώρα και η Γερμανική Ομοσπονδία που τον τιμώρησε με τρεις μήνες αποκλεισμό και 20.000 πρόστιμο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα