Κούγιας: «Ηρωική έξοδο ο Κοντονής»

Gazzetta team
Κούγιας: «Ηρωική έξοδο ο Κοντονής»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι ο Γιάννης Κοντονής ετοιμάζεται γοα ηρωική έξοδο, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και τη στάση του Γιάννη Κοντονή σχετικά με το νέο νομοσχέδιο για τον αθλητισμό.

«Μεγάλα πολευργαλεία οι δικαστές των Πειθαρχικών οργάνων Χ.Ζυγογιάννης.Ε.Παντελοπούλου. Η απόφαση δε ανακριτή - εισαγγελέως για επιβολή περιοριστικού όρου προς τον κ. Ζυγογιάννη, για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο είναι προπομπός. Οι ανακριτές προχωρούν με γοργό ρυθμό την υπόθεση. Έχουν άριστη γνώση και περιμένω να ολοκληρωθεί η υπόθεση μέσα στο επόμενο τετράμηνο. Η δικαστική εξουσία δείχνει πως δεν μασάει».

Ο γνωστός ποινικολόγος παράλληλα αποκάλυψε πως η Παναχαική είναι πολιτικός ενάγων στην πολύκροτη υπόθεση, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως η Αχαική ΠΑΕ απώλεσε 7 εκατ. ευρώ έσοδα εξαιτίας διαιτητικών αποφάσεων στα μπαράζ ανόδου το 2012 της Σούπερ Λίγκα, αναφέροντας μάλιστα ως υπεύθυνους τους διαιτητές Αμπάρκιολη, Κάμπαξη, που είναι κατηγορούμενοι για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση.

Όσον αφορά τη στάση του Υφυπουργού Γιώργου Κοντονή ο κ Κούγιας έρριξε τη βόμβα. «Είναι εξαίρετος συνάδελφος,όμως πιστεύω πως μετά την κοινή επιστολή της FIFA-UEFA ετοιμάζεται για ηρωική έξοδο.Ίσως δεν είναι ευχαριστημένος απο το Υφυπουργείο που του δωσε η Κυβέρνηση... Αν η δικαστική εξουσία δεν μασά μια φορά ,εγω δεν μασώ δέκα.Στην υπόθεση αυτή ήμουν ,είμαι και θα είμαι μόνος. Δεν πρόκειται λοιπόν να γίνω υποχείριο κανενός.Ούτε του κ Μαρινάκη ,ούτε του κ.Πατέρα ,ούτε του κ Αλαφούζου. Όσα θέματα και αν βγάλουν στα δελτία του ΣΚΑΙ με συνομιλίες μου που είναι στο πόρισμα ,είτε παλιές φιλίες μου τους προειδοποιώ πως δεν θα γίνω υποχείριο κανενός».

 

Τελευταία Νέα