Αλλαγή ημέρας στο Λεβαδειακός - Ατρόμητος

Νίκος Τσιώκος
Αλλαγή ημέρας στο Λεβαδειακός - Ατρόμητος

bet365

Την αλλαγή ημέρας στο ματς του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα, ενώ αυτή τη φορά δεν όρισε το παιχνίδι του ΟΦΗ.

Σε αλλαγές στο πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής προχώρησε η Σούπερ Λίγκα. Αυτή τη φορά η διοργανώτρια αρχή δεν όρισε την αναμέτρηση του ΟΦΗ, όπως είχε κάνει με τον Ατρόμητο, ενώ άλλαξε ημέρα το ματς του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά και το όρισε για την Κυριακή (26/4) αντί για το Σάββατο (25/4). Έτσι, για το Σάββατο υπάρχει προγραμματισμένο μόνο ένα παιχνίδι, αυτό του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη στη Λεωφόρο, ενώ υπάρχουν τρία την Κυριακή την ίδια ώρα (17:15).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο της 32ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, ο αγώνας ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/04/2015 στις 17:15 (αντί για το Σάββατο 25/04), ενώ ο αγώνας Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΟΦΗ δεν θα διεξαχθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα