Φάκελος: Ντάνιελ Πράνιτς

Φάκελος: Ντάνιελ Πράνιτς

Νίκος Αθανασίου
Φάκελος: Ντάνιελ Πράνιτς

bet365

Ο Κροάτης είναι με το... ενάμισι πόδι εκτός Παναθηναϊκού εξαιτίας των πρόσφατων δηλώσεων για τον Φραν Τούντορ. Το gazzetta.gr καταγράφει γιατί η τελευταία εξέλιξη απλά ξεχείλισε το ποτήρι.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ντάνιελ Πράνιτς άναψε φωτιές στον Παναθηναϊκό, βάλλοντας κατά δικαίων και αδίκων υπερασπιζόμενος τον συμπατριώτη και... πουλέν του Φραν Τούντορ, ο οποίος δεν κατάφερε να στεριώσει στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης μέσος μετά και από αυτό το περιστατικό είναι, πλέον, με το... ενάμισι πόδι εκτός ομάδας, Ένα περιστατικό που απλά έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών του Κροάτη μέσου, που έχουν γείρει την πλάστιγγα εις βάρος του.

Το καλοκαρινό... σίριαλ

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ντάνιελ Πράνιτς επί της ουσίας... εκβίασε ένα καλύτερο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, ποντάροντας στην ομαδική επιτυχία της πρώτης του σεζόν στην Ελλάδα και την παρουσία του στο Μουντιάλ. Οι δηλώσεις περί ενδεχόμενης μετακίνησης του, με την χρήση της ρήτρας των 200.000 ευρώ, «φούντωσαν» το θέμα.

Ο τότε τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Νίκος Νταμπίζας, δεν υπήρχε περίπτωση να ενδώσει κι έτσι έγινε. Το ζήτημα λύθηκε μια και καλή με την επιστροφή του Κροάτη από την Βραζιλία, σε μια... αντρική συζήτηση μεταξύ των δύο. Ουδέποτε, φυσικά, υπήρχε πρόταση για την παραχώρηση του και ουδέποτε ο Νταμπίζας μπήκε στην διαδικασία να προσφέρει συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές στον Πράνιτς. Μία χρονιά, εξάλλου, δεν θα μπορούσε να αποτελεί κριτήριο.

Μόνο εξάρσεις

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προσφορά του Κροάτη στην τρέχουσα περίοδο είναι αμφιλεγόμενη. Πέρυσι το πρόσημο ήταν θετικό, χωρίς ωστόσο να κάνει την μεγάλη διαφορά, βάσει ονόματος, ποιότητας και συμβολαίου, διαθέτοντας ένα από τα πιο υψηλά στο «πράσινο» ρόστερ. Φέτος, με εξαίρεση το πρώτο δίμηνο του 2015, είναι μακριά από τον καλό του ευατό, δεν έχει διάρκεια και δεν κάνει αυτό το... κάτι παραπάνω που θα περίμενε κανείς από έναν ποδοσφαιριστή με την δική του αξία.

Το θέμα με το ωράριο

Από κει και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πράνιτς έχει και ένα... θεματάκι με το ωράριο. Απολαμβάνει την ζωή στην Αθήνα, ωστόσο, μερικές φορές το παρακάνει. Δεν είναι αυτό που λέμε «τυπικός» τις βραδυνές ώρες και η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν έχει περάσει απαρατήρητη στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα