Η... εξαφάνιση του Ντίνα

Η... εξαφάνιση του Ντίνα

Νίκος Αθανασίου
Η... εξαφάνιση του Ντίνα

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε τελευταία φορά βασικός στους Ζωσιμάδες στις 4 Ιανουαρίου και από τότε δεν ξαναβρέθηκε στο αρχικό σχήμα. Τελευταία του συμμετοχή, στα τέλη Ιανουαρίου!

Στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν μακράν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού. Εξαιτίας των εμφανίσεων του βρέθηκε στις κλήσεις του Κλαούντιο Ρανιέρι για την Εθνική ομάδα. Έδειχνε πως φέτος ήταν η σεζόν του, πως θα καθιερωνόταν στο «τριφύλλι», καθώς εκτός από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, έβγαζε στο γήπεδο ουσία και σταθερότητα.

O Nτίνας ξεκίνησε βασικός στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μέχρι και την αναμέτρηση κόντρα στην Νίκη Βόλου. Στις 28 Σεπτεμβρίου. Από τότε δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε ποτέ στο αρχικό σχήμα για περίπου τρεις μήνες στο ελληνικό πρωτάθλημα! Ο Αναστασίου του έδωσε ξανά φανέλα βασικού στην Σούπερ Λίγκα στις 22 του Δεκέμβρη με την Κέρκυρα ενώ παράλληλα τον είχε στις βασικές του επιλογές στο Europa League(Ντιναμό εντός έδρας όπου σκόραρε, Εστορίλ εκτός και εντός και Αϊντχόφεν στην Ολλανδία).

Ήταν βασικός ξανά στους Ζωσιμάδες στις 5 Ιανουαρίου και από τότε... αγνοείται! Μάλιστα, η τελευταία του συμμετοχή με το «τριφύλλι» είναι στις 24 Ιανουαρίου, δηλαδή τρεις μήνες πριν, μπαίνοντας ως αλλαγή στο ματς με την Καλλονή στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για το πρωτάθλήμα. Αγωνίστηκε για 38'.

Όπως είναι λογικό, το μέλλον του στο Κορωπί είναι αβέβαιο, μιας και ο Γιάννης Αναστασίου δείχνει πως δεν τον υπολογίζει. Το πιο πιθανό είναι να παραχωρηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, εκτός και αν του δοθεί μια ακόμη ευκαιρία κατά την διάρκεια της προετοιμασίας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα