Σα Πίντο: «Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το έργο»

Σα Πίντο: «Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το έργο»

Σα Πίντο: «Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το έργο»

bet365

Η πορτογαλική Record με αφορμή την δήλωση Σα Πίντο στο gazzetta.gr αναφορικά με την καταγγελία του Τάκη Φύσσα επικοινώνησε εκ νέου με τον πρώην τεχνικό του Ατρομήτου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε χθεσινή επικοινωνία του με το gazzetta.gr εξέφρασε την έκπληξη του για την καταγγελία του Τάκη Φύσσα σχετικά με παρεμβάσεις που δέχθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό αναφέροντας:

«Έχω εκπλαγεί με αυτή την ιστορία. Δεν έχω κάτι να πω. Το μόνο που θέλω είναι η πρώην ομάδα μου να προκριθεί στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και να κάνει ένα βήμα παραπέρα σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Επιστεύομαι τους πρώην παίκτες μου και ξέρω πως μπορούν να τα καταφέρουν. Σας ευχαριστώ»,

Σήμερα ήταν η σειρά της Record να επικοινωνήσει με τον 42χρονο προπονητή με αφορμή όπως τονίζεται στο άρθρο τις δηλώσεις του τελευταίου στο gazzetta.gr.

Ο Σα Πίντο επανέλαβε πως δεν έχει καμία εμπλοκή με το συγκεκριμένο θέμα δηλώνοντας: «Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το θέμα. Με βάζουν σε πολέμους».

Παράλληλα επανέλαβε πως έχει εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα