Βεργέτης: «Συγγνώμη από τον κόσμο»

Νίκος Τσιώκος
Βεργέτης: «Συγγνώμη από τον κόσμο»

bet365

Ο Στάικος Βεργέτης έκανε λόγο για κακή μέρα και βαριά ήττα στη Βέροια, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Αστέρα επειδή τον στεναχώρησε.

Δίχως όρεξη για πολλά λόγια εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός του Αστέρα ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο των Αρκάδων για τη στεναχώρια που του έδωσε η ομάδα του με την ήττα από τη Βέροια, ενώ έκανε λόγο για κακή μέρα, στην οποία οι παίκτες του έχαναν εύκολα την μπάλα.

«Δεν θα πω πολλά λόγια, είναι μια κακή μέρα για μας και μια πολύ βαριά ήττα για την ομάδα μας. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο μας γιατί τον στεναχωρήσαμε με την σημερινή μας εμφάνιση. Ήταν μια κακή μέρα. Χάναμε εύκολα την μπάλα και δώσαμε την ευκαιρία να προηγηθεί γρήγορα με 2-0.

Ακολούθησε και η αποβολή και όλα έγιναν ακόμα δυσκολότερα για εμάς. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα ματς. Αυτή η ήττα σημαίνει για εμάς ότι πρέπει να προσέξουμε ακόμα περισσότερο στην συνέχεια. Είναι μια μέρα που μας στεναχωρεί πολύ», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα