Ο Κύζας το... βιολί του!

Ο Κύζας το... βιολί του!

Νίκος Αθανασίου
Ο Κύζας το... βιολί του!

bet365

Ο ρέφερι από την Δράμα παρά την αποβολή... ανακάλυψη του Χρήστου Μπούρμπου, μιλούσε ως δικαιωμένος στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, κάνοντας λόγο για «υποσχόμενη επίθεση»!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό, παραμένοντας για τέταρτο σερί παιχνίδι μακριά από την νίκη. Οι «πράσινοι» πλήρωσαν παιδικά λάθη, μα πάνω απ' όλα τις αποφάσεις του Γιώργου Κύζα από την Δράμα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλλε τον Χρήστο Μπούρμπο στο 59', με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δύο κάρτες που καμία δεν ήταν ενώ στην αποβολή δεν υπάρχει ούτε καν παράβαση. Παράλληλα θα έπρεπε να αποβάλλει τον Εμπόου με απευθείας κόκκινη μετά το εκτός φάσης χτύπημα στον αυχένα του Πέτριτς. Κάτι που, επίσης, δεν έκανε.

Την ώρα που όλη η Ελλάδα είχε δει πως διαμορφώθηκε η εικόνα αυτής της αναμέτρησης, ο Κύζας μετά το τέλος της αναμέτρησης μιλούσε ως δικαιωμένος στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» που εξέφραζαν τα δικαιολογημένα παράπονά τους. Μάλιστα, για να αιτιολογήσει την δεύτερη κίτρινη στον μπακ των «πρασίνων» έκανε λόγο για «υποσχόμενη επίθεση» στην φάση της αποβολής. Δικαιολογία που προκάλεσε γέλια στο «πράσινο στρατόπεδο»...

Μάλιστα, του υπενθύμισαν πως «υποσχόμενη επίθεση είναι… κάθε επίθεση» ενώ δεν έλειπαν και οι συγκρίσεις με την φάση του Μαζαουκού την περασμένη Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο. Σε γενικές γραμμές, ο Κύζας έδειχνε να μην έχει καταλάβει κανένα από τα πολλά του λάθη και επέμενε πως ήταν άψογος. Πάντως, δεν ήταν ο μόνος που δεν ήθελαν να... βλέπουν στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ήταν έξαλλοι και με τον τέταρτο διαιτητή, Ανδρέα Παππά, ο οποίος σαν να μην είχε συμβεί τίποτα πλησίαζε με διάθεση για «φιλική κουβέντα» και «εξηγήσεις» παίκτες της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα