Σα Πίντο στο gazzetta.gr: «Έχω εκπλαγεί»

Σα Πίντο στο gazzetta.gr: «Έχω εκπλαγεί»

Σα Πίντο στο gazzetta.gr: «Έχω εκπλαγεί»

bet365

Ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου, Ρικάρντο Σα Πίντο εξέφρασε την έκπληξη του στο gazzetta.gr για την καταγγελία του Τάκη Φύσσα σχετικά με παρεμβάσεις που δέχθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος βρέθηκε το πρωί ενώπιον του ειδικού ανακριτή για τον φετινό αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος στο «Καραϊσκάκη» καθώς κατηγορήθηκε πως συνέστησε στον πρώην τεχνικό της ομάδας του Περιστέριου να μην χρησιμοποιήσει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος εξήγησε στον ανακριτή πως ακολουθούσε το κρίσιμο ματς με τη Βέροια, ενώ φανερά εκνευρισμένος φέρεται να του είπε: «Όταν γυρίσω στο γραφείο θα παραιτηθώ από τον Ατρόμητο γιατί μπορεί να πάω σε ένα βενζινάδικο να βάλω βενζίνη και να βρεθώ κατηγορούμενος»!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος, Βαγγέλη Μπαταγιάννη ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Φύσσας έχει καταθέσει ενόρκως ότι ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου, Σα Πίντο τού είχε πει πως δέχθηκε παρέμβαση για να μην χρησιμοποιήσει τους Κατσουράνη, Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι και Κιβρακίδη στο παιχνίδι του Φαλήρου!

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, με τον τελευταίο να εκφράζει την έκπληξη του για την έκταση που έχει πάρει το συγκεκριμένο θέμα αποφεύγοντας να πει περισσότερα.

«Έχω εκπλαγεί με αυτή την ιστορία. Δεν έχω κάτι να πω. Το μόνο που θέλω είναι η πρώην ομάδα μου να προκριθεί στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και να κάνει ένα βήμα παραπέρα σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.

Επιστεύομαι τους πρώην παίκτες μου και ξέρω πως μπορούν να τα καταφέρουν. Σας ευχαριστώ», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα