Κατηγορούμενος ο Αγγελόπουλος για το Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Κατηγορούμενος ο Αγγελόπουλος για το Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Gazzetta team
Κατηγορούμενος ο Αγγελόπουλος για το Ολυμπιακός - Ατρόμητος

bet365

Στο γραφείο του ειδικού ανακριτή o Γιάννης Αγγελόπουλος για δωροδοκία για το φετινό αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος. Ποιοι άλλοι παρουσιάστηκαν και πήραν αναβολή, μεταξύ των οποίων Σαρρής και Γιάχος.

Ο Θανάσης Γιάχος έγινε ο έκτος διαιτητής που περνάει την πόρτα του ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο. Ο Χιώτης διαιτητής ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί μετά τις 25 Απριλίου.

Ο Γιάχος γίνεται έτσι ο έκτος διαιτητής μετά τους Ιωαννίδη, Αμπάρκιολη, Δημητρόπουλο, Κάμπαξη και Σπάθα που εμφανίζεται μπροστά στον ανακριτή.

Για δωροδοκία ο Αγγελόπουλος

Μετά τον Γιάχο ήταν η σειρά του τεχνικού διευθυντή του Ατρομήτου, Γιάννη Αγγελόπουλου να βρεθεί ενώπιον του ειδικού ανακριτή για τον φετινό αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος στο «Καραϊσκάκη», καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο του και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μπαταγιάννη, κατηγορείται για δωροδοκία γιατί απουσίασαν κάποιοι παίκτες, με τον ίδιο να ζητάει και να παίρνει προθεσμία για τις 5 Μαΐου.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος εξήγησε στον ανακριτή πως ακολουθούσε το κρίσιμο ματς με τη Βέροια, ενώ φανερά εκνευρισμένος φέρεται να του είπε: «Όταν γυρίσω στο γραφείο θα παραιτηθώ από τον Ατρόμητο γιατί μπορεί να πάω σε ένα βενζινάδικο να βάλω βενζίνη και να βρεθώ κατηγορούμενος»!

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Φύσσας έχει καταθέσει ενόρκως ότι ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου, Σα Πίντο τού είχε πει πως δέχθηκε παρέμβαση για να μην χρησιμοποιήσει τους Κατσουράνη, Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι και Κιβρακίδη στο παιχνίδι του Φαλήρου!

Αναβολή για Σαρρή

Ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, βρέθηκε και αυτός στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί ως κατηγορούμενος στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που ταλανίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ο Γιώργος Σαρρής ζήτησε και πήρε μέχρι τις αρχές Μαΐου, προκειμένου για να μελετήσει την δικογραφία και να απολογηθεί.

Προθεσμία και για Δούρο-Μπριάκο

Οι τελευταίοι κατηγορούμενοι που έδωσαν το παρών στην Ευελπίδων και πέρασαν την πόρτα του γραφείου του ειδικού ανακριτή, ήταν ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Δούρος και το μέχρι πρότινος μέλος της ΚΕΔ, Θανάσης Μπριάκος, που είναι αμφότεροι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Στους δύο άνδρες απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στην συνέχεια ζήτησαν και πήραν προθεσμία, όπως έγινε και με τον Γιώργο Σαρρή, προκειμένου να απολογηθούν, κάτι που αναμένεται να γίνει στις πρώτες μέρες του Μαΐου.

 

Τελευταία Νέα