Έκαναν πράξη το «ερυθρόλευκο» όνειρο! (pics)

Έκαναν πράξη το «ερυθρόλευκο» όνειρο! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Έκαναν πράξη το «ερυθρόλευκο» όνειρο! (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός έδειξε ξανά το πως στέκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη με έναν πιτσιρικά με ειδικές ανάγκες να βλέπει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα και τους παίκτες που θαυμάζει.

Το δικό του όνειρο έζησε ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, που είναι καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Πριν την έναρξη του αγώνα, ο μικρός Αλέξανδρος βρέθηκε στα αποδυτήρια της αγαπημένης του ομάδας, του Ολυμπιακού και ενώ φωτογραφήθηκε με τον Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο λατρεύει. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, με τους «ερυθρόλευκους» να μαθαίνουν για την επιθυμία του από το «Πάμε Πακέτο» και να την κάνουν πράξη.

Ο πιτσιρικάς που φορούσε κασκόλ του Ολυμπιακού και ήταν ντυμένος στα ερυθρόλευκα χαμογελούσε διαρκώς και είδε τον αγώνα από ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Ήταν δε η πρώτη φορά που βρισκόταν στο Καραϊσκάκη για ματς των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα