«Η πολιτεία δεν ντρέπεται να ανέχεται αυτή την σαπίλα;»

«Η πολιτεία δεν ντρέπεται να ανέχεται αυτή την σαπίλα;»

Gazzetta team
«Η πολιτεία δεν ντρέπεται να ανέχεται αυτή την σαπίλα;»

bet365

Εξοργισμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή Κύζα, ο Γιάννης Αλαφούζος... τιτίβισε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, αλλά και λίγο πριν λήξει το ματς.

«Κύριε Κοντονή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φταίνε πάλι ? η πολιτεία δεν ντρέπεται να ανέχεται όλη αυτή την σαπίλα ?» ήταν αυτά που έγραψε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» ήταν εκνευρισμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή, κυρίως όσον αφορά κάποια ανάποδα φάουλ και την εύκολη χρήση της κίτρινης κάρτας στους παίκτες του Αναστασίου.

Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης, που βρήκε τον Παναθηναϊκό χαμένο στην Κομοτηνή, ο Αλαφούζος έγραψε νέο tweet, αναφέροντας: «Κύριε Κοντονή οι θύτες και τα θύματα δεν είναι το ίδιο. Το ποτήρι ξεχειλίζει»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα