Βόλφσμπουργκ - Σάλκε 1-1

Βόλφσμπουργκ - Σάλκε 1-1

bet365

Η Βόλφσμπουργκ έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη εντός έδρας ήττα από τη Σάλκε, όμως ο Ντε Μπρόινε στο τέλος το «χάλασε» για τους μπλε.

Η Σάλκε έφτασε πολύ κοντά στο να σπάσει το αήττητο εντός έδρας της Βόλφσμπουργκ στο πρωτάθλημα, όμως στο τέλος της το στέρησε ο Ντε Μπρόινε με το 10ό του φετινό γκολ. Οι γηπεδούχοι ήταν φλύαροι, άστοχοι, όμως δεν το παράτησαν και απέφυγαν την ήττα, πιέζοντας πολύ τους μπλε μετά το 0-1.

Το πρώτο μέρος μάλλον θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Παιχνίδι κέντρου, τακτικής και ελάχιστες φάσεις. Ντε Μπρόινε (19’, 40’, 44’), Τρες (39’), Πέρισιτς (44’) απείλησαν, χωρίς να υπάρχει η κλασική ευκαιρία, όμως είτε ο εξαιρετικός Φέρμαν είτε η αστοχία τους, τους στέρησαν το γκολ, για να μείνει το 0-0 μέχρι το ημίχρονο. Οι παίκτες του Ντι Ματέο δούλεψαν πολύ το ματς, όμως με τον Χούντελαρ σε κακή μέρα απείλησαν ελάχιστα.

Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα. Ο κεραυνός του Ροντρίγκες στο 47’ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Φέρμαν, ενώ στο 53’ ήρθε το γκολ για την Σάλκε. Εκπληκτική κούρσα του Σανέ στην αντεπίθεση μετά από κόρνερ της Βόλφσμπουργκ, με τον νεαρό άσο να κερδίζει την κόντρα από τον Πέρισιτς στην περιοχή και να πλασάρει άψογα για το 0-1 με το πρώτο του γκολ στη σεζόν στην Bundesliga!

Η συνέχεια βρήκε τους παίκτες του Χέκινγκ να πιέζουν και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Ντε Μπρόινε (67’) και Σίρλε (67’) έχασαν τις καλύτερες, με τον Βέλγο να βρίσκει τελικά δίχτυα στο 78’ με πολύ ωραίο πλασέ εκτός περιοχής για το 1-1 με το 10ο γκολ του στη σεζόν. Άρνολντ (80’) και Γκιλαβογκί (90+4’) παραλίγο να κάνουν την ανατροπή, όμως το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα