Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χετάφε 4-0

Gazzetta team
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χετάφε 4-0

bet365

Με πρωταγωνιστές τους Αντούριθ και Σουσαέτα, η Αθλέτικ επέστρεψε στις νίκες διαλύοντας με 4-0 τη Χετάφε και επανέκτησε την όγδοη θέση στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε χρειάστηκε 45 λεπτά για να ξεκλειδώσει την άμυνα των Μαδριλένων, όταν ο Βελάσκεθ ανέτρεψε τον Βιγκέρα στο όριο της μεγάλης περιοχής αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Ο Αρίτς Αντούριθ νίκησε τον Γκουάιτα από τα 11 βήματα και έστειλε τη Μπιλμπάο προηγούμενη στα αποδυτήρια.

Ο Βάσκος επιθετικός βρήκε ξανά δίχτυα με την έναρξη του δεύτερου μέρους, προλαβαίνοντας την έξοδο του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων στη σέντρα του Ιραόλα. Στο 79' ο Ιμπάι Γκόμεθ έγραψε το 3-0, νικώντας με κεφαλιά του Γκουάιτα μετά τη σέντρα του Σουσαέτα, που είχε μόλις κλέψει τη μπάλα από τον Λάγκο. Ο Σουσαέτα ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ύστερα από ασίστ του Ακέτσε στο 88'.

Η Μπιλμπάο προσπέρασε έτσι την Εσπανιόλ και βρίσκεται στην όγδοη θέση, παίρνοντας νίκη για πρώτη φορά μετά από τρεις αγωνιστικές, ενώ η Χετάφε που δύσκολα θα κινδυνέψει, παρέμεινε στην 13η θέση της βαθμολογίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα